Igår kväll kom det här gänget över för lite julklappsbyte, något jag hoppas kan bli en tradition för oss! Det gick till som så att vi köpte varsin julklapp för minst 200 kronor och så lade vi in alla klappar i mitten av ringen. Sedan fick vi varsitt nummer och den som hade nummer ett fick börja att välja ett paket. Hen öppnade sen det paketet och sade ”Ååååh vad fint, precis vad jag alltid har önskat mig!”. Sedan var det nästa persons tur. Då fick hen antingen ta ett nytt paket eller sno den förra personens julkapp. Om hen valde att sno den så fick den som blev av med den ta ett nytt paket och öppna. Och så fortsatte det så. Superkul!

IMG_7211

 

Både jag och Yrsa hade köpt julklappar som vi själva kunde tänka oss att ha kvar, och det slutade med att jag satt med Yrsas klapp. Min hamnade däremot hos Anna. Det var spelet Carcassonne och hon valde att packa upp det på en gång så att vi kunde testa det.

IMG_7214

Vi fick lov att vara i lag för en kunde vara max fem spelare och det slutade, inte heeeeeelt oväntat, med att jag och Marcus vann. Yay för oss! De andra hävdade att de hade missat en ganska viktig regel som var anledningen till att vi fick så många poäng, men jäjäjä säger jag bara.

Mysigt var det i alla fall och härligt att ha lilljul!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *