För att kontrastera bilderna på paradisstränder och kärleksmys tänkte jag här lista de sakerna som hittills inte varit lika bra med Seychellerna. Inte för att jag vill klaga på något sätt för vi har det asbra, men så att ni inte ska tro att allt är guld och bäst och älskvärt. Okej

– för Tomas del, myggen. De kalasar på honom som att han är ett extra tasty julbord. Mig rör de knappt (inte i Sverige heller) så jag är förskonad, men jag tycker synd om Tomas.

– maten, för mest min del kanske. De har som sagt inte någon som helst vegetarisk tradition här. Allt serveras med något slags djur till. Tur att jag äter fisk dock för det är nog ca det jag kommer äta till varje måltid här.

– frukosten. Alltså. Vi svenskar har ju en helt annan frukosttradition än måååånga andra länder. Här är frukosten anpassad till de andra många ländernas tradition. Ljust sockrigt bröd med bara smör och marmelad som pålägg, små bakverk och ägg i olika former. Jag vill ha mörkt mysigt bröd med god ost på och en sur limejuice och ruccola och rädisor. Eller yoghurt med en honungsglaserad granola eller varför inte gröt. Mmmmmm..

– att det inte finns någon glass någon stans?!?!?!? Vaaarföööör?

– detta att jag är så känslig i hyn. Solkrämen svider, hyn bränns mycket lättare, läpparna är fulla av torra slamsor och näsan flagnar. Det märks att den inte är som vanligt min lille hy. Jag måste vara väldigt försiktig i solen och egentligen vara i skuggan typ jämt vilket är svårt eftersom det inte finns några parasoll att ligga under. Men vi har lite paraplyn här som jag använder som skydd tillsammans med hatt och solkräm och skjorta.

Japp det är det neggiga hittills. Nu ska vi ut och göra beachen!!!!!! Ligga på stranden och läsa hela dagen, drömmen!!!!!!!!

Puzz på er /flagnande näsan eller är det intorkat snor????

20131229-073301.jpg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *