Jag har varit lite CrAzY och färgat min ena lilla luggflärp! Jag tyckte att jag behövde en förändring i vardagen och så föreslog någon att jag skulle färga håret så jag slog till ba.

Bild 2013-03-16 kl. 16.31 #5

Kalla mig Mr spontan. Eller tänk det i alla fall kanske. Det känns himla rätt att ha färgat ena sidan av luggen så jag funderar på att färga hela ena sidan av håret i samma kulörtt. Lite Cruela deVil feeling på det hela, fast med turkost och gult. Vad säger ni om det?

 

 

 

 

 

 

HAHAHHA JAG BARA SKOOOOOJJJAAAAA!! Visserligen har jag färgat lite i håret mitt men inte luggflärpen utan kört på de någon uttjatade färgade topparna. Originell och speciell är jag bestämt icke. Men rätt okej ändå om jag får säga så. Bra grej med topparna är att jag bara kan klippa av det när jag är trött på’t eftersom jag ändå tänkt klippa mig inom kort. Winwin.

Bild 2013-03-16 kl. 16.30 #4 Bild 2013-03-16 kl. 16.35

Önskar jag hade ännu längre hår så att jag kunde färga en längre bit för det tycker jag är så fint. Men det här får duga för nu. Det är ju en liten färgklick i vardagen i alla fall………

2 comments on “Kalla mig sjögräset”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *