Igår stängde vi ner kontoret vid två för att kicka off hösten lite med öl och femkamp på Grönan. Fast vi körde sjukamp istället, för hos oss görs ingenting halvhjärtat!

Eftersom jag inte ser speciellt ”kampig” ut blev nog de flesta förvånade när jag gick in och dominerade på första grenen. När jag sedan plockade hem tredje också var det en tveklös imponism (japp, jag uppfann just ett nytt ord, var så goda) som spred sig bland mina kollegor. Jag slog dessutom dagsrekordet!

IMG_5740.JPG

Ja jag vet att det är svårt att se, men det står där!

Det såg ut att stå mellan mig och den på förhand favorittippade Niklas och när vi hade vunnit två var var vi säkra på att någon av oss skulle vinna. Då gled vår ägare Peter upp och plockade två vinster också. Plötsligt var vi tre på toppen. Sista grenen gled jag dock in och vann och även om vi inte räknat poängen ännu (en fick sju poäng för första plats och så vidare ner till en poäng för sjunde plats) så erkände Peter mig som vinnare. Niklas vill dock invänta poängen innan han ser sig besegrad.

Så här såg mitt gevärsskytteresultat ut

bild 1

När vi var klara tog jag och Niklas en sväng i lustiga huset

bild 4
bild 2 bild 3

Dagen avslutades med lite radiobilsåkning innan det var dags för mig att dra mig vidare för att styra upp lite saker för 90-talsfesten.

bild 5

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *