OJOJOJ hörrni idag har jag verkligen kämpat på! Så till den milda grad. Jag är himla stolt över mina prestationer. Det är ju höstlov för barnen men jag har jobbat (en av de få på hela skolan…det ekade verkligen av tomhet) och försökt styra upp planeringar i matte och no för hela resten av höstterminen. Jag vet ju om att jag kommer bli sjukskriven på heltid igen, även om jag inte riktigt vet när. Men när jag då blir det vill jag att det ska finnas detaljerade planeringar så att vikarien kan fortsätta med min tanke. Men att skriva en detaljerad planering för någon annan, det är svårt vill jag tala om för er. Jösses vad jag försökt få ner precis allt jag har i min hjärna på papper. Slår vad om att vikarien kommer läsa mina planeringar och ba ”ja jag är ju inte dum i huvudet” pga detaljerna i planeringen. Heheh.

Förutom att skriva planeringar har jag kopierat upp och skrivit ut papper för hela resten av terminen så att alla papper ska finnas i klassrummet redan. Det var ett himla sjå pga icke fungerande teknik. Men till slut lyckades jag. Jag har nu gjort av med hela min pappersranson för ett år skulle jag tro.

En miss jag gjorde var att tro att skolmatsalen skulle vara öppen, men icke sa nicke. Så lunchen fick bli köpepizza pga det var det enda vegetariska som fanns att köpa. Love att vara veggo <3<3<3. Men pizza är ju gott i alla fall. Tur att det enda vegetariska inte var typ falafel, det är verkligen min hatmat.

Sedan när jag kom hem bytte jag om från min uppstyrda jobboutfit till mina mjukisbyxor och en sportbh och mjuk tshirt och så snörde jag på mig jumpaskorna och gick en liten tur i skog och mark. Sen på vägen hem från skog och mark handlade jag ingredienser till morgondagens utflyktsmat. Vi ska ju åka bil i flera flera timmar och mil så då behövs färdkost. Sen när jag kom hem så rörde jag ihop en liten röra och stekte pannkakor till ett helt kompani OCH diskade all disk (förutom lite matlådor pga hatar att diska matlådor). HUR DUKTIG!?!??!

Idag har det känts som att jag har liiiiiv i mig igen. Åh gudars vad tacksamma alla som mår bra borde vara (fast jag vet att en inte är det pga andra saker blir jobbiga och så är det för mig med). Det är verkligen sjukt hur mycket glädje jag känner av att ha ork och inte må kräkilla hela hela tiden.

Det enda regnet på min dagsparad av glädje är min exxxxtreeeeeemt torra underläpp. Jag blir alltid såhär på hösten och vintern, men bara på underläppen?? Jag tycker att det är så märkligt så märkligt.

Nu ska jag hoppa ner i badkaret med en hoprullad pannkaka i näven och titta på en löjlig julfilm och tvätta håret <3<3<3

4 comments on “Kämpat på”

  1. Hej Yrsa!
    Tycker det är så roligt att läsa om glimtar från din vardag som lärare, jag är klar med min lärarutbildning till sommaren och är livrädd! Kan du inte skriva ett inlägg om tips vad man ska tänka på och hur det går för dig?

    • Hej Lovisa. Kul att du tycker det är kuligt att läsa om min vardag som lärare. Det är ju något som är rätt svårt att skriva om för jga vill ju verkligen inte hänga ut någon (och får ju inte heller det pga , och det blir ganska automatiskt så om jag bloggar mycket om det känner jag. Men jag ska absolut försöka sammanställa ett inlägg om tips på vad man ska tänka på och hur det går! Är det något specifikt du vill veta kring vad man ska tänka på så kommentera gärna det =))) Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *