Kom hem från skolan. Dog i soffan. Orkar. Inte. Röra. Mig. Alls.

Jag vill mer än gärna blogga kult om allt vi gjort i London och så men alltså mitt huvud just nu kan inte anstränga sig så? Vi kom hem sentsent inatt och jag har varit i skolan hela dagen och inte ätit ordentlig lunch för de hade inget vegetariskt på stället vi åt på. Så jag är trött, lite sjuk, matt, hungrig och handlingsförlamad.

Meeeeen nu ska jag försöka orka dra mig upp från soffans sköna grop och bada lite badkar. Sedan kommer Tomas hem med pizza (för vi orkar inte laga mat) OCH SEN orkar jag kanske börja strukturera upp mina tankar och bloggetiblogga lite. Så ni har något att se fram emot, som till exempel bilder på när vi var i Harry Potter-studion (!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!), shoppingfyndsuppdatering, info om hur mycket vi gått upp i vikt efter denna matfestweekend osvosvosv. Stanna tuned små nudlar.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *