Japp sörrni nu har Yrsa ett till yrke att lägga till på meritlistan…jojo det går bra nu osv.

IMG_8042.JPG

Wow anställd av universitetet. De tyckte jag var så underbart bra i matte att jag fick anställning på heltid som lektor i matte. Det är som en dream coming true. 60.000 i lön i månaden också, för en halvtidstjänst. Helt ok peng.

Ehehehehhehe inte ens kul. Nä någon lektor är jag inte men däremot ska jag dela med mig av mina anteckningar till en i min klass som har dyslexi. Hen haffade mig på lektionen igår och sa att jag skrev så fint och frågade om jag kunde tänka mig att göra det. Och det är klart jag kan det. Jag antecknar ju liksom ändå för min egen skull. Dock blev jag väldigt nervös och känner en asstor press på mina anteckningar nu. De måste ju liksom vara tipptopp. Tipptopp och förståeliga för någon annan. Hoppas att jag kan leva upp till förväntan! Just nu känner jag mig rätt lost i hela kursen så anteckningarna känns också rätt lost :/

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *