Nu var det ju…ett tag…sedan jag startade igång min lilla klädutmaning (kommer inte alls ihåg hur länge sedan det var?). Och hur har det gått då? Jo det hela kan sammanfattas i ett ord: skit.

Det har gått så jävulskt dåligt med utmaningen! Inte för att jag skitit i shoppingförbudet helt, jag hade ju bara lite undantag i London men annars har jag hållit mig med undantag för en t-skört och en legging. Det som skitit sig är att jag absolut inte använder alla mina gamla favoriter till plagg. Meningen med utmaningen är ju att en ska hitta tillbaka till sina gamla plagg som förkastats men detta är alltså inte aktuellt i min utfittsvardag. Vad kommer sig detta av då? Dels har jag en del kläder jag inte kan ha längre pga kroppsliga förändringar, dels finns det kläder jag inte känner mig bekväm i efter samma kroppsliga förändringar. Så de kläder jag använder är till stor del samma samma jag använde innan utmaningen.

Det som däremot är bra är att jag i vardagen faktiskt använder många plagg som jag haft länge. Idag har jag till exempel på mig en tjocktröja jag köpte för kanske tre år sedan och under den ett linne jag köpte för fyra år sedan. På fötterna sitter ett par skor jag inhandlade i gymnasiet. Det enda som är nytt på kroppen är mina manchestershorts jag inhandlade i London.

Det som jag tänker nu så här långt in i utmaningen är att jag 1. ska fortsätta att ha klädshoppingförbud (i stort iaf) och försöka att inte köpa saker bara för att utan OM jag behöver något och 2. ska försöka att rensa ut allt det där som bara hänger i garderoberna som jag verkligen känner att jag inte vill använda/inte känner mig bekväm i. Det blir yrsas klädutmaning 2.0.

Bildbevis på dagens klädning:

20131211-124818.jpg

20131211-124825.jpg

2 comments on “Klädutmaningen, hur går den då?”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *