Bättre sent än aldrig som vi säger. Jag tänker att de flesta av er följer mig på insta eller snappis redan och har sett resultatet av mitt frisörbesök, men jag visar er här också hur det blev. 

Såhär såg håret ut innan. Bara långt och slitet. Dessutom väldigt greppvänligt för små små viftande händer. Och jag tycker inte att jag passar i långt hår alls. Det är superfint på andra men på mig icke picke. 

Jag gick till en frippasör som ligger på Högbergsgatan 28, kommer ej ihåg namnet, och klippte mig hos Stina. En trevlig norrländsk vegan. Det började med att jag fick hårmassagen from heaven och sen fick jag sätta mig i stolen och låta Stina work her magic. Alltså vad är det egentligen med frisörbesök och fulhet??? Aldrig aldrig känner jag mig så ful som hos frisören. 

Medan jag satt och blev klippt fick jag kontinuerliga uppdateringar från Babylon där Tomas satt med Märta och Lilly och barnvaktsstöttningen. Katinka snappade denna bild:

Och så klipp klipp så var jag klar. Det blev ju bara klipp och tyvärr inte färg så som jag ville, men jag får försöka få till det senare i sommar. Men trots att det inte blev någon färgning kände jag mig fräsch som en nyponros på vägen därifrån. När jag försökte föreviga detta tillstånd av fräschör så satt det samtidigt två personer bakom mig och drog linor från en parkbänk (till höger i bild). Björns trädgård alltså, sånt himla blandat klientel som hänger runt där.  

Jag känner mig hundra år finare och håret är i precis rätt längd för om någon liten miniperson kräks på min axel så dansar håret bara lätt ovanför och får noll kräks på sig. Så skönt! 

1 comment on “Klippet ”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *