Min twitter-feed säger egentligen allt, men om ni har missat det så kommer en liten saga här.

Planen när jag vaknade var att jag skulle gå till Trädgården och partaja med sällskap från Tyskland (och Sverige). När sällskapet från Tyskland ville hänga lite längre på landet tänkte jag ”Skönt, då stannar jag hemma och kollar på Paradise Hotel Danmark hela kvällen. Då hörde sällskapet från Sverige av sig och ville gå i alla fall, så jag klädde på mig och drog mig dit.

Allt var väldigt trevligt och fint och en skön lirare med vackert skägg spelade musik som kändes bra och dansvänlig. Så klev han helt plötsligt av och två tjejer med värdelös musiksmak klev på. De sänkte stämningen totalt och vi blev deprimerade och ville gå hem. De hade kunnat välja i stort sett vilken som helst av Veronica Maggios låtar från senaste skivan, man de valde den långsammaste. Allt var långsamt, tråkigt och odansigt.

Så vi gick därifrån. För det var skitdåligt. Vi vill ha kul och dansa, inte lyssna på nån slags lounge-skit.

Förra året var det liksom allsång till Mauro-låtar. Vad hände med det?

Låt skäggkillen spela hela kvällen nästa gång, eller byt plats på akterna. Kåta inte upp oss med bra musik för att sedan sänka stämningen totalt.

Bajs.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *