Vi har gråtit hela helgen och även idag för att det inte kommit en enda kommentar på flera dagar. Har vi tappat det? Ledsnade ni på att Yrsa envisades med att vara gravid och aldrig föda de där bövlars ungarna? Ville ni har mer naket och färre kattbilder?

Frågorna som gick genom våra hövven var många och inte alltid rimliga. Idag fick jag nog och testade att kommentera själv och DET GÅR JU FÖR FAN INTE! Efter någon uppdatering verkar den funktionen kukat ur. Vi försöker nu råda bot på det, men skönt i alla fall att veta att det inte var oss det var fel på, inte er heller, utan den förbannade tekniken!

14 comments on “Kommentarsproblem”

  1. Hej och hejja! Måste prova kommentera då och säga att jag gillar er blogg jättemycket, oavsett om jag kommenterar eller inte, eller om det fungerar att kommentera eller inte! Ni verkar vara så fina människor, Hejs svejs!

  2. Åhå jag har försökt kommentera massor med gånger men inte fått igenom det! Er blogg är grym och jag har då inte tröttnat det minsta på er 🙂 hejja hejja!

    • Typiskt trist att det inte funkade när du försökte! Om du hade någon fråga eller så så får du gärna kommentera nu igen när det funkar för allt som händ när det låg nere är förlorat 🙁

  3. Följde er även innan graviditeten och det har bara blivit roligare att följa er nu!! Tror jag började följa er vid tiden för ert bröllop. Minns att jag tyckte det var så kul att se era bröllopsbilder, älskade att ni körde er egna stil och så impad över hur freaking snygga ni såg ut ! Ser så mycket fram emot att höra hur ni upplever livet som föräldrar till tvillingar ! Hejar på er och önskar er allt det bästa. Lovar att fortsätta kommentera!

  4. Jag försökte kommentera och peppa Tomas att äta mindre kött. Men nu har jag glömt bort hur peppig jag var i det som inte skickades. Så nu får de va’!
    Nää, skoja, heja dig Tomas! Skippa biffen!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *