ÄNTLIGEN har bageriet i hökis öppnat igen, efter månader av tomma lokaler. Jag har saknat lydecker och boussard, eller Maries hörna som det hette på slutet. Numera heter bageriet konditorn och bagarn, så som rubriken skvallrar om, och jag var där imorse och spanade in det hela. 

Förut hade de bara bröd och bakverk typ, men nu har de också pajer och sallader så man kan äta lunch och så där. De har också gokaffe (alltså kaffe som görs i espressomaskin), tårtor och bakverk och jag såg också skymten av en chiapudding och en smoothie. Det verkar himla lovande tycker jag! Nu köpte jag bara en kaffe och en kaka men jag ska tillbaka snart och testa frukost/lunch så återkommer jag med recension när detta är gjort. 

Men som sagt verkade det lovande. Och jag fick mig ett litet morgonfnizz också när jag beställde en kaffe och en chokladkaka att ta med. Hon i kassan började leta efter en låda att stoppa kakan i, jag sa att jag bara kunde ta den i handen för jag tänkte äta den direkt, fika lite på tunnelbanan liksom. Hon tittade väldigt konstigt på mig och eftersom jag har en orolig själ blev jag rädd att jag gjort något fel/varit otrevlig/sett konstig ut eller liknande. Men när hon skulle ge mig kakan uppdagades det att hon trodde att jag ville ha en chokladkaketårtbit. Hahah himla roligt om jag skulle ta med en sådan bara i handen på tunnelbanan. Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *