För nån vecka sedan kom det ett bud med lite körv från Lithells till oss. Det var kabanoss, chorizo och grillkörv som var lite sådär extra rökta för att göra dem lite sådär extra goda. Och goda var de onekligen, för när vi tillagade kabanossen i torsdags hann jag inte ens fotografera dem innan de låg i magarna på mig, Anna och Marcus. Allt jag fick på bild var den här ensamma halva stackarn.

 

Tur då att jag hade gett bort chorizon till min matglada kollega Niklas, för delad glädje är dubbel glädje! Han tog den och de här grejorna…

IMG_9836.JPG

Och gjorde någon form av paella!

Jag ville inte vara sämre, så idag tog jag grillkörvarna till middag.

Det blev körv med potatissallad, rostad lök och ananas, lite för att testa körven. För den mat som inte funkar tillsammans med ananas är ingen riktig mat. Gammalt djungelordspråk.

Kul att testa lite nya körvar hur som helst!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *