Igår var vi bjudna till våra vänner David och Bea på kräftskiva! Eftersom Yrsa är på sin ö var det bara jag som kunde närvara, men gott nog är väl det.

Innan jag åkte dit mellanlandade jag däremot hos mina föräldrar för att överlämna lite presenter som tack för att de tog hand om katterna en dryg vecka av vår New York-vistelse. Sedan mötte jag upp Erik och Nil och så åkte vi tillsammans låååååångt ut i förorten.

Nil hade andrig ätit kräftor tidigare, så Erik visade lite hur det skulle gå till.

IMG_5625.JPG

Tomas här till höger åt nog mest kräftor av alla. När de flesta var klara satt han fortfarande och knäckte, sörplade och sög. Sjukt snabb var han också, ett riktigt kräftproffs.

IMG_5627.JPG

Jag tycker att det är alldeles för mycket jobb för så lite mat med kräftor, så jag käkade bara paj och sallad. Och en liten liten lyxkräfta för att Erik erbjöd så snällt.

IMG_5628.JPG

När klockan närmade sig midnatt hoppade vi på en buss… som visade sig inte alls gå till Bro som vi ville till utan till Kungsängen. Skräckslagna satt vi och räknade sekunderna, men hann till slut ändå med tåget. Fett med tur för då hann jag också till Pharmarium för Davids sista speltimme! Han var glad, suddig och frisyrig.

IMG_5636.JPG

Idag var det… inte superlätt att komma upp ur sängen.

bild 1

Jag var tvungen att ligga kvar ett par timmar efter att jag vaknat, men till slut så lyfte jag arslet och gick ut i världen.

bild 2

För att rösta så klart! Jag hoppas ni gör det också idag. Viktigt viktigt.

Ikväll blir det pizza och valvaka, det ska bli så spännande!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *