Den andra dagens middag intogs på Pontus by the sea! Fint så det förslår förstår ni.

Jag hade på mig min nya finfina blus och kände mig otroligt fancy när jag stegade gatan fram, och låg på den lilla divanen

Jag åt en liten firre som BADADE i smör. Alltså, den hade inte bara doppat tårna eller tantbadat lite. Den här hade simmat omkring i flera timmar och gosigosat ihop sig med smöret. Det var AWESOME! Jag älskar smält smör!

Det bästa på hela middagen var att det körde in en stekig kille och lassade ut en sjukt stor bunt med rosor ur bilen. Dessa rosor ville han skulle stå på hans bord om en halvtimma tillsammans med en fin flaska rosé då han skulle komma tillbaka med sin flickvän. När flickvännen sen kom såg hon inte ens glad ut???!!! DET VAR TYP 50 EXTRALÅNGA ROSOR OCH HON SÅG BARA SUR UT??? Jag säger då det.

När vi hade tittat på den här utsikten i någon timma

så spankulerade vi vidare till världens besta ställe Babylon och intog en utsökt creme brulee (ja idag också, that´s how we roll biatchezzz)

MUUUUMMMSSSS!!!

Sen bjöd Tomas mig på komedi så vi satt och skrattade i två timmar och bara hade det mysigt!!! ”ÅH vilket fint par!” tänkte alla som såg oss. Jag vet det. Jag frågade alla. Och hotade dem om de inte svarade att vi var fina.

Nu är vi hemma i hökis igen och jag har pysslat med alla nya fina saker jag köpte, typ lag ut en matta på balkongen så att det ska vara ännu mer fint där ute! Kolla bara!

Vem vill inte ligga där ute och jäsa hela dagarna lixom? Underbart fiiiint!

Nu åker jag snart iväg igen, jag ska vara chef på kollo i två veckor. Så detta är farväl för oss, på två veckor i alla fall. Gråt inte!!!! Jag kommer tillbaka!

HEJHEJ!! VI SEEES!!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *