IMG_7475.JPG

IMG_7476.JPG

Ok nu startar paniken hörrni. Idag är det måndag och på fredag ska min teknikhemtenta vara inne. Sedan är det lite helg och så börjar det hela om igen med att det är måndag och på fredagen ska min naturvetenskapshemtenta vara inne. Detta är alltså hemtentevecka nummer 1 och nästa vecka blir nummer 2.

Denna vecka ska jag tyvärr inte bara sitta hemma och kunna ägna mig åt tentan utan vi har två seminarier i skolan också som jag måste gå på, för en får inte missa fler än två och det har jag redan gjort. Blörk. Vill ju bara foka tenta. Har SÅ svårt att skifta fokusområde. Det tar typ en hel dag för mig att ens komma in i tentaskrivandet, så när det blir alldeles uppbrutet så som det kommer bli denna vecka så tar det ännu längre tid än det skulle behöva ta för mig att få ihop något godtagbart att lämna in. Att jag är helt inne i min framtids/livskris gör inte heller tentaskrivandet mer peppande (och denna framtids/livskris är också orsaken till min frånvaro här på www under de senaste dagarna. Jag har helt enkelt inte orkat tänka utanför det jag absolut måste göra).

Men nu ska jag bara bita ihop och sluta negga och istället bara börja göra. Vad är alternativet liksom? Inte få godkänt på kursen för att jag inte orkade skriva en tenta???????!??!?!??! NÄ skärp tag i dig nu Yrsa. Andas in och ut, ät en till pannkaka och ba kör.

Hörs senare under dagen.

4 comments on “Låt hemtentaveckan del 1 börja”

  1. Åh jag har exakt likadant! inne i hemtentavecka 1 nu och har två seminarier. Sen har vi en vecka där vi ska skriva på två hemtentor parallellt (?! hur gör man det ens.. aldrig haft två kurser samtidigt innan) sen en vecka till med bara hemtenta två. Har nu gått på Linköpings uni i 4,5 år (färdig gymnasielärare till sommaren) och dör också av framtidspanik :'(. Lycka till med hemtentaskrivandet!

    • Så himla störigt med två tentor som ska skrivas samtidigt?! Fattar inte varför de lägger upp det så, det blir ju bara splittrat och jobbigt :((((( Hur tar sig din framtidsångest i uttryck? Jag känner att jag vill jobba med ALLT annat än att vara lärare…..så himla pissig känsla efter att ha pluggat drygt fyra år :”'(((

  2. Åh massa pepp till dig! Du kommer klara det! Måste vara jobbigt med tankar kring framtiden de har vi nog alla. Men man får känna efter vad det är man vill och bara go for it och kämpa lite. Vilket du verkligen verkar göra jue. Hoppas du får andas lite efter allt tenta skrivande och göra mys saker. O så. Ha det bäst! Kram!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *