Ja ”gåtan” i det förra inlägget var kanske inte så himla svårlöst. En bild på en lejonkungenposter liksom…..ja vi spenderade såklart kvällen med att gå och se Lejonkungen på Broadway. Tjouhou. Vi hade fått biljetter i bröllispresent av påhittiga och finfina Katinka och Jon. Jag ÄLSKAR lejonkungenfilmen och älskar när folk klär ut sig till djur. En present som satt som handen i handsken alltså.

20140807-112652-41212901.jpg

När vi kom till teatern var vi så HIMLA PEPPADEEEEEEEE!

20140807-112754-41274031.jpg

Jag var så peppad att jag var oskarp i kanterna. Eller så var det för att jag rörde mig så snabbt att Tomas inte fick in någon skärpa på mig. Oavsett. Pepp. Och klädd i leopard för att passa in i det kattiga temat.

20140807-112904-41344400.jpg

VI hade platser på den vänstra balkongen som var svinbra. Det var bara en rad framför oss så vi satt som riktiga kungligheter. Jag drog upp kamurran för att föreviga vårt besök på bråddan och fick genast en tillsägelse av personalen i salgongen. Det var nämligen strikt fotoförbud, så detta exceptionellt bra foto på ridån är det enda vi har inifrån salongen.

20140807-112949-41389617.jpg

Jaja men det är väl bra att leva i nuet och inte hålla på och se scenen genom sin mobilskärm för att hitta det bästa fotot. Själva showen var jättejättebra! Mest sångerna och danserna såklart, replikutbytet där emellan var lite stapplande ibland tycker jag. Men i sångerna ville jag ställa mig upp och dansa och sjunga med högt pga extrem feeling. Och under den sista sången fick jag på riktigt rysningar över hela kroppen i säkert en minut. Jag bara satt och rös och rös och rös. Alltså deras sångröster?! Och deras dansande kroppar som gör helt sjuka saker som verkar helt omöjliga??? SÅ HIMLA BALLT var det att se!!

Det dåliga med föreställningen var våra fellow besökare. Bakom oss satt en man och en kvinna och kvinnans barn, och ur mannens och kvinnans konversation kunde vi utläsa att det var en dejt som pågick. Jamen det låter ju inte så farligt tänker ni då. Ett trevligt par som är på dejt. JOMEN DE PRATADE JU UNDER HELA FÖRSTA AKTEN?!??!??!??!? Alltså så otroligt otrevligt och respektlöst. Jag och Tomas vände oss om flera gånger och sa ifrån, och andra reagerade också. Men de snackade like there was no tomorrow och verkade inte alls bry sig om sin omgivnings ogillande. Jag fattar inte hur en kan vara så himla ”jagskiterier” mot alla.

Men i andra akten blev de i alla fall tystare, och jag kunde sitta på framkanten av min stol, lätt framåtlutad och njuta av resten av showen.

Tack Katten och Jon för bestepresenten! Och om ni är i nevvan och älskar lejonkungen så rekommenderar jag er att gå och se shöwen. Det är värt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *