Ojoj, nästan en månad sedan sist. Vad kan en säga? Vi försöker fånga sommaren så gott det går och den tid som inte går åt till det byter vi blöjor, matar eller sover. 

Sedan sist har vi till exempel hunnit med att ta tremånadersvaccin


Det var ingen rolig upplevelse 🙁

Sen har vi varit en vecka på Öland med min familj och släkt! Då fick vi veta att barnen inte är jätteförtjusta att åka bil, men vi tog oss fram och tillbaka i alla fall!


Det fanns en stor takfläkt i stugan vi bodde i och Märly ÄLSKADE den. De ”pratade och pratade” med den! Det känns som om de blev så mycket större bara på den veckan, helt galet.

Sedan var vi ett par dagar hemma innan Yrsa tog med sig Märly ut till Ängsholmen för ett par dagars kolloliv. Så de senaste dagarna har jag gjort sånt som jag inte kan vanligtvis. 

Typ äta burgare i lugn och ro, äta brunch i lugn och ro, äta middag i lugn och ro och dricka en hel del öl i lugn och ro. Handla tishor i lugn och ro. OCH! Titta på en hel film. I lugn och ro.


Idag blir det naprapat i lugn och ro och sen städa i lugn och ro. Sen slut på lugnet, men det ser jag lite fram emot för jag saknar dem massor!

Och kom ihåg att vi alltid finns på instagram. Där händer det mer!

1 comment on “Liket lever!”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *