20131224-093738

Hur gammal är du?
Jag måste alltid tänka efter när någon frågar om detta, men 29 är jag.

Hur gammal känner du dig?
Jag känner mig absolut inte som snart 30, men det är ju bara på grund av mina föreställningar om 30-åringar som jag fick när jag var yngre. Då känns det som att 30-åringar var så mycket äldre än de är nu, eller är det en känsla alla generationer har alltid?? Jag skulle i alla fall säga att jag känner mig som 20-något…25 kanske.

Vart bor du?
I en lägenhet på 54 kvadrat i söderförort tillsammans med min man Tomas, mina katter Leia och Arwen och mina Bobbertsar i magen. Vi har bott här i sex och ett halvt år nu, så otroligt sjukt länge.

Vad har du gjort idag?
Idag är det tisdag 11.20 ungefär och det enda jag har gjort hittills är att långsamt vakna upp efter en tjorvig natt, äta frukost och titta lite på tv. Inte mycket för världen alltså. Men jag planerar att baka kumminkringlor, diska en masse, laga zucchinibiffar och köpa gran (!!!!!!!!!).

Sommar, höst, vinter eller vår, vilken föredrar du? Varför?
Vår och sommar alla gånger. Jag ÄLSKAR våren och sommaren.

Är du beroende av något?
Socker är väl säkert det jag är beroende av mest. Sad but true.

Var i världen skulle du vilja befinna dig just nu?
Jag är glad och nöjd här hemma just nu. Men måste jag befinna mig någon annan stans skulle jag vilja vara på en strand, under ett parasoll med någon svalkande god dricka i handen. Himla drömmigt.

20120128-180040

Vad är du på för humör just nu?
Jag är rätt neutral i mitt humör. Lite sur för att jag sov så konstigt mellan 03 och 07 inatt, dessutom är jag lite orolig för jag tycker att Bobbertsarnas rörelser inte riktigt känns som förut och jag känner mest av på ena sidan. Det är så svårt när det är två, för hur ska jag kunna veta egentligen om båda rör sig normalt?

Vilket är ditt favoritgodis?
Hårda karameller, saltlakrits, sura saker, knattar och kolor.

Vilken är din favoritaffär?
Coop..haha. Det känns som att jag inte handlar någon annan stans än på diverse mataffärer just nu. Men annars skulle jag säga Monki.

Är du en morgon- eller kvällsmänniska?
Inget av dom…hehe. Jag är både morgontrött och kvällstrött. Men jag skulle gärna vara en morgonmänniska och det känns som att jag kan tvingas i den riktningen i och med att jag snart kommer gå upp tidigt tidigt i flera år pga barn.

Har du blivit sydd någon gång?
Nej, inte vad jag vet i alla fall. Jag har knappt skadat mig i större utsträckning alls.

Är du blyg?
Ja och nej. I sammanhang där det är mycket nytt och jag får en dålig feeling kan jag vara blygast någonsin, men är det ett lite känt sammanhang med människor jag känner eller om jag bara råkar vara på exakt rätt humör så kan jag känna att det inte finns något som stoppar mig. Tyvärr har jag mer hamnat i blyg och dålig feeling-stadiet mycket på sistone.

Vad heter du i andranamn?
Alfrida, Jovanna. Alfrida är från min farmor, men Jovanna är bara ett påhitt av min mami och papi.

10362304_408568929284447_1481408218_n

 

Vill du gifta dig?
Alltså jag är ju redan gift, så nej jag vill inte gifta mig för det skulle ju innebära en skilsmässa..MEN skulle detta inte vara fallet så är svaret ja. Det var så himla roligt att gifta sig!!

Har du något smeknamn?
Njä..inte något jättetablerat. Yrsa är inte det lättaste namnet att göra ett smeknamn av, dessutom tror många att Yrsa är ett smeknamn och frågar vad jag heter egentligen. Men på Tomas mobil heter jag pruttpastej fjantbralla såattee det är ju ett smeknamn i alla fall..

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *