Ja jag skröt ju om min fina helg och nu tänkte jag redogöra för den lite snabbt. Jag tänkte även göra ett Cissi-anpassat inlägg då hon kommit med feedbacken att bloggis innehåller ”för mycket text”………………………..saateeeee mycket bilder blir det. Detta på grund av den sena timman. Jag skulle egentligen velat sova redan i och med min tidiga uppgång imorgon.

Fredagen avnjöts ju ute i solen en aning på lunchrasten och det gjorde så att jag kände livet i mig och fick lite crejzyfeeling. Jag åkte hem och hade fredagsmys med Tomas i soffan och följde min crejzy instinkt och övertalade Tomas att hjälpa mig färga håret. Resultatet har ni redan sett lite av när jag skojjade förut men ni har inte sett en posebild här på bloggis än så här kommer den, direkt saxad från insta.

20130317-222103.jpg

Lite skelögd men fin ändå. Jag känner mig nöjd med lite sjögräsfeeling i håret men önskar att det vore ännu mer som var turkost och fint men var som sagt lite för feg för det. När färgningen verkat och vi tittat på finalen av Farmen (fredagsmyyyyyys) så gick vi och sov OCH DET VAR SÅ OTROLIGT SKÖÖÖÖÖÖÖNT!!!! Jag sov till sent på lördagsmorgonen och totalade väl en 12 timmar.

När jag vaknade gjorde jag lite frukke och satte igång och städade läggan skinande ren. Det är så himla härlig känsla att vädra och se Tomas dammsuga bort all skit i hörnen och plocka bort och göra fint. Anledningen till detta var att Ludde och Anna skulle komma hem till oss klockan två för att spela in en podcast. Det gjorde vi men det har jag ingen bild på så det får ni bara föreställa er. Vi sitter alltid i badkaret när vi spelar in podden, ibland i vatten och ibland i oboy.

Efter podcastinspelningen var det dags för middag med mitt bästa gäng (eller att av mina bästa gäng)! Det var Emma, Vilda, Karin, Karin och jag som hade en efterlängtad reunion. Ena Karin bor i London och andra i Kalmar och Vilda i Uppsala så det är inte som back in the days då varje helg bestod av festligheter och fikningar tillsammans. Vi åt en dyr men god middag på Barbro vid Hornstull. Jag tog en bajskorv med lite senap på. Mums.

20130317-222057.jpg

Skojja det var inte en bajskorv. Men det gick inte så bra att få fina bilder på mat inne på Barbro. Vi åt och skrattade och trivdes i varandras sällskap så länge att personalen fick säga åt oss att vi var tvungna att gå därifrån. Då åkte jag vidare till Cissi Wallins 28:års kalas och träffade upp Hanna, Anton och Tomas. Det har jag tyvärr inte heller bilder från, så det får ni också föreställa er. Dålig på det här med att hala upp kameran i tid och otid…….vi dansade i alla fall och drack drinkar och hängde runt. Efter ett tag begav vi oss därifrån och jag mötte upp mitt balla gäng igen och vi hängde på Indigo tills de stängde.

20130317-222112.jpg 20130317-222049.jpg

Då drog vi till K Kareoke (BÄSTA STÄLLET!!!!) och skulle sjunga lite. Jag var dock inte där så länge för av någon konstig anledning hade jag inte så mycket feeeeeeeeling. Jag brukar alltid älska kareoke men igår kände jag mig lite……konstig? Fick lite svårt att andas där inne och tyckte att det luktade illa och att mattan var äcklig och så. Jätteskumt. Jag åkte därifrån MEN här åkte jag inte hem som man skulle kunna tro, utan jag åkte till en gammal klasskompis 27-årsfest. Jag kom dit strax före halv tre och efter att jag varit där typ tio minuter var festen slut ::D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D hehehe. Jag var nog den som var allra nyktrast där och hjälpte till att städa upp lite i lokalen och hängde runt lite. När klockan slog halv fyra skuttade jag iväg mot tunnelbanan och åkte hem i natten utan att känna mig det minst trött eller less. Det var en så himla bra kväll och jag fick hänga med så himla fina människor hela natten lång.

 

När jag vaknade imorse hade Tomas varit och handlat färskt bröd i Gubbängen och vi åt en lyrrebyrrefrukke med goubröd, smoothie och te. Så HIMLA gott!!! Det bruna smetiga ni ser på två av mackorna är kondenserad mjölk………alltså kolasås………………..Jo allltså det ÄR mat, för ligger det på en macka är det mat. Och alltså helt okej att äta då…….

20130317-222042.jpg

När denna låg i min mage spelade jag lite Candy crush och kom vidare från en bana jag kämpat med SÅ HIMLA LÄNGEEEE och blev underbart och orimligt glad över detta. Sedan klädde jag på mig lite persedlar och åkte in till zödermalm för att hänga lite med Hanna, Linso, JOhanna, Anna, Andreas och Victor. För att fortsätta dagen i samma bana som den börjat åt jag en brioche och drack en gouuuu cappuccino på Urban deli-cafeet.

DSC03982-900x598

(bild lånad från Johannas blögg)

Det var himlans trevligt och när jag spatserade därifrån kunde min jacka vara uppknäppt och vantarna ligga i fickan för att det var så varmt och skönt. Fyra plusgrader såg jag att temperaturen mätte upp till! Kan ni hajja! Bästa på länge. Sedan åkte jag hem till min lilla Tjomp och så gjorde vi en pizza som nu ligger och guppar i min magge. Perfekt avslut på en bra helg! Och det bästa med helgen är att det egentligen inte hänt så mycket spektakulärt eller underbart. Det har bara varit bra och fint ändå, och jag har nästan inte alls haft en sten i magen av oro bara lite nu ikväll för att saker hopade sig. Jag tycker att det är så skönt när jag bara är glad fast det inte riktigt finns någon anledning. Det finns ju ingen anledning att vara ledsen heller kanske man jag har oftast närmare till ledsenheten just nu, förstår ni? Nu kändes allt lätt och kravfritt och roligt :’)

 

Nu ska jag sovva eftersom jag ska upp om sju små timmar. Det blev inte alls lite text i detta inlägg (sorry Cissi, nästa gång) men jag hade ju knappt några bilder. Då blir det som det blir. Puss på er alla fina!

3 comments on “Lite kort om helgen då”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *