Okej nu har ändå pluggandet gått okej! Jag har varit hård som tusan mot mig själv och suttit och fokuserat totalt på att hitta bra citat och saker att referera till i lilla tentisen. Men nu tog jag en liten paus för att äta, och äta bär man annars dör man! Jag tycker dock att det känns lite oroande att tentan högst ska vara på 10.000 tecken utan blankslag, och min är NU på ca 12.900??? Och då har jag ju inte ens skrivit något själv, bara klistrat in en massa bra citat……eheheee..får prioritera lite bland det jag tycker känns viktigt tror jag och referera inte citera. Bra skit är det där med referat.

 

Nu har jag två sköna timmar kvar på denna dag att arbeta för sedan ska jag på möte och planera ett kul julbord. Jag funderar på om jag ska sätta standarden genom att klä på mig min tomtedräkt? Vad säger ni?

Jag är hon i mitten om ni inte känner igen mig, det var ju trots allt ett tag sedan denna photoshoot ägde rum…….vad den där tönten i vänstra hörnet har för sig vet jag inte? Vi hade liksom alla bestämt att ha tomteluvan och tomtetrosan så kommer hon i klänning??!?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *