Igår trotsade jag min förkylning och med en alvedon i kroppen begav jag mig till Farsta. Jag kände att jag verkligen behövde komma ut lite och dessutom hade jag en massa saker på min inköpslista jag VERKLIGEN behövde köpa, exempelvis lite fler saker att ha på underkroppen eftersom inget förutom två eller kanske på sin höjd tre par byxor passar mig just nu (ett par är ett par korta pyjamasshorts). 

Det var en riktig kamp ska jag säga er, fy alltså vad kämpigt det var. Men ändå skönt att ha det gjort. Jag var på Apoteket, hm och lagerhaus och det som fick komma med hem var:

   
Diverse viktiga bebissaker som speciella tops (?), mjukgörande krämer och mandelolja till the mom to be. Jag har redan börjat nalla på purelanen och smörjer in min röda näsa och torra läppar med den. 

 På hm köpte jag två par brallor jag kommer i. Ett par turkosa mjukisar pga det var den enda färgen storlek large fanns i och ett par mjuka mjuka pyjamasbyxor som sveper kring benen som en varm sommarvind. Jag köpte också två fula amningslinnen jag ska packa ner i BB-väskan och två stycken amningsbh:ar som är lite finare än de mjukisgrejerna jag har nu.
  
Och så den enda roliga shoppingen, ett nytt diskställ och bestickställ från lagerhaus. I guld!!!! <3<3 skatan i mig jublar. Alltså köket är så himla svårt att göra fint tycker jag. Visst ser det lite tomt ut så som det ser ut nu? Hur kan det piffas ytterligare? Eller ska det ens piffas ytterligare? Rent funktionsmässigt blir ju mer piff kanske bara negativt. Men en lite större växt kanske?? Jaja. Jag är väldigt nöjd med guldet i alla fall. 

6 comments on “Lite shoppingnyheter”

  1. Amningslinne är inte snyggt alltid men var min bästa vän de första månaderna med bebis. Jag kände mig som en fastbunden kossa i amningsbh:arna. Men linnena var liksom ändå göttiga! Haha. Aja. Hoppas du mår bättre! Spännande att följa er resa!

  2. hej!! jag tänkte på piff i köket: affisher på köksluckorna? om de är för stora kan man splitta på mitten å ha över två? har för mej att vi hade så hemma när ja va tiny, tror det kan va jättefint!!

  3. Hej!
    En liten fråga såhär några månader efter inköpet: är diskstället + bestickkorgen fortfarande fina? Eller har guldet försvunnit nånstans? Sugen på att köpa!

    /Malin

    • Hej coh flrlåt för detta megasena svar, men ja allt är fortfarande fint! Kan inte se att guldet försvunnit ngn stans alls! Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *