Idag (och igår och dagen innan det och kanske dagen innan det med) har jag återupplivat en tröja från djupet av min garderob. (Jag har för övrigt en total kläd- och stilkris och känner att jag har en bild av vilken stil jag vill ha, men typ inga av mina kläder passar in i denna stil och när jag går och handlar är det inte heller sådana kläder jag köper. Det blir en himla krock).

I alla fall. De senaste dagarna har jag återupptäckt min adidaströja som jag köpte när jag jobbade på förskola 2006 och 2007 (SÅ LÄNGE SEDAN!??!?!). Jag känner mig mycket thuglife:ig och balliball.
Bild 2015-05-19 kl. 21.11 #3
Jag kommer ihåg att jag verkligen verkligen funderade länge och väl på att köpa den där 2006, och till slut tog mina 799 kronor och gick och unnade mig den. Och jääääääävulen vad jag använde den sedan. Alltså jag använde den så mycket att den borde fallit i bitar för länge sen. Här kommer ett litet potpurri av tillfällen jag använt den. Åh sicken trip down memory lane….

      Den har varit på grönalund, i Hamburg, i Tyskland, på Öland, på fest, på jobb, till klänning, till jeans, på julbord osvosvosv.

Så fint att jag sparat den och nu får användning för den igen! Jag älskar verkligen det. Det känns så okonsumentigt och tillfredställande att gå på shoppingtur i sin egen garderob liksom. Däremot kanske jag motsäger mig lite nu eftersom jag också fått ett ryck och typ rensat bort hälften av alla mina andra tjocktröjor för att jag inte använt dem på flera år??? Kommer jag sakna dessa om några år och tänka att ”ååhh den där lilla koftan från hm hade varit fin nu”????? Eller är det bara befriande och skönt? Det kanske iofs också är en skillnad på tröjor och tröjor? Eller? Ja, det är en annan diskussion. Adidaströjan känns i alla fall som en hit!

 

 

1 comment on “Lite thug life”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *