Just nu…

Längtar jag efter: vårenvårenvåren! Blev så less när det började toksnöa härom dagen igen, jag vill bara att snön ska smälta bort och att gatorna ska bli sådär grusiga och att solen ska börja värma i ansiktet. Och att få lite mer fashionabelt hår. Vill klippa mä!!

a9e2491e576ed3ef461968fa7b2b043e
Är jag ledsen för: att jag inte bara kan vara glad? Trots att det inte finns någon anledning för mig att vara ledsen. Jag var hos min samtalsmänniska nyss och började storgråta eftersom det känns som att inget hjälper mig att bli mer happy samtidigt som det känns som att jag verkligen inte borde vara ledsen så ofta.

fa3f5a51fd3f0c682cc05a14279aee70
Är jag glad för: att de snart är lördag vilket betyder att det snart är lördag vilket betyder brunchdag på berns asiatiska. Och att det snart är tisdag, då har föreställningen nypremiär och jag kommer få glutta på en massa celebz. kändisar.

Äter jag helst: Macka och te, eller kanske semla.

2867f2bf73d145d8122d29bfec38774f
Ser jag fram emot med skräckblandad förtjusning: Att få tillbaka min tenta och se resultatet :OOO Och premiären på föreställningen också, även om det ska bli roligt kommer det också att bli M Y C K E T.

Är det finaste jag vet: att se dig när du sover….mvh creepy cecilia wennersten. Nämen det finaste jag vet…just just nu är det min lälle katt som ligger med kinden helt ihoptryckt på kudden här bredvid mig i soffan <3<3<3

1db19c584df4d58d4dc04ba7ee80dab1

Ser jag ut ungefär såhär: vanlig och rätt tråkig, blåa jeans, en typ beige stickad tröja, gråtiga ögon, varmsockar på fötterna och håret uppsatt i någon slags hemmafrippasyr (alltså bara bort från ansiktet så är jag nöjd)

Lyssnar jag helst på: kan inte lyssna på några poddar för mina lurar börjar balla ur och ljudet är superlång :'(( Så jag lyssnar nästan undantagslöst på musik och förutom lugna och harmoniska låtar är min favvo just nu ”shake it off” med taylor swift. Det är min themesong just nu, för att jag bara ska skaka av mig all skit.

0b00fb5b29f8875d9a3583f7dce6caec
Drömmer jag om: ett tillfredsställande humör i vår, något som kan stilla min vilja att ”göra något kreativt”, en perfekt snygg vårjacka, gröna fingrar så att jag kan hålla liv i alla mina blomster.

14b360af885bb8bd9920d243c210715c
Blir jag nostalgisk av: att se små gymnasieelever. Så små är de och så göllia, vilket gör att jag inser hur lääänge sedan det var jag gick i gymnasiet. Och så kan jag sakna den där lilla lilleyrsa, och då blir jag nostalgisk.

(listan är kopierad från Emily, och alla bilder är från min pinterest)

3 comments on “Liten onsdagslista”

  1. Känner igen det där svarta hålet inuti och ledsenheten som liksom tycks sakna anledning. Jag vill varmt rekommendera meditation. Vipassanameditation närmare bestämt (det som mindfulnessmeditationen grundar sig på). Den hjälpte mig upp ur ett hål som inneburit år av depressivitet, ångest och utmattningssymptom. Den skänkte mitt liv mening och redskap och fyllde hålet inifrån när inga yttre omständigheter kunde fylla det utifrån. På erstagatan i Stockholm hålls gratis sittningar med guidad meditation och föredrag, måndagar och torsdagar. Kom dit vettja!

  2. Hej! Jag vet att du redan testat men för mig funkar anti-depp jättebra! Känner igen mig så i hur du beskriver att du mår. Började ta fluoxetin för ett år sedan och märkte tidigt sådan skillnad! Är nu piggare, gladare och känner mig som mig själv, inte som ett lamslaget gråto. Kanske är inte anti-depp en permanent lösning. Å andra sidan så behöver man medicin när man är sjuk.
    Kram från en läsare som vill att du ska må bra!

    • Ja det är svårt med det här, jag känner mig överlag lite anti antidepp (hehe) men vet inte riktigt varför. Och eftersom jag inte tyckte att jag blev piggare eller så när jag åt, bara kanske lite mer stabil men inte superglad, så känner jag att det kanske inte är värt det? Jag vet inte. Och avvänjningen var så himla jobbig så då kände jag verkligen att det var något otroligt starkt jag ätit ändå..Men tack för dina tankar och för att du delar med dig! Jag ska fundera över hur jag ska gå vidare. Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *