IMG_8133.JPG

IMG_8138.JPG

Här sitter jag på jobbet och är helt allena. Jag öppnar foajén en timma innan föreställningen och ibland är det sånt himla tryck här inne men ibland är det som idag, helt tomt. För att roa mig har jag pimpat vår prislista lite och tagit cirka en miljon selfies. Har på mig min och Tomas nya tröja (ja vi delar tröja) och känner mig lite fin.

Innan jobbet spelade jag och Tomas in första segmentet av frågepodden, det blev en och en halv timma!!! Och vi har inte ens svarat på alla frågor än. Kan ju säga så mycket som att en av oss pratar mer än den andra….hehehe….. Ja det är alltså jag. Har som bekant lite svårt att hålla mig kort och koncis. Oj nu kommer folk!! Dags att le mitt väna leende och servera kaffe.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *