Jag är hemma från vår dag på stan, lämnade Yrsa i kaoset på COS. Jag hatar klädbutiker och jag hatar folk, och därför hatar jag verkligen klädbutiker som är fulla av folk! Folk som är i vägen hela tiden. Blä.

Vi gjorde däremot några fynd på loppisen i Bagarmossen. Vi kan börja med Yrsas fynd, för man ska ju alltid spara det bästa till sist.

Ojojoj vad fina, kommer passa perfekt i Yrsas blommiga dröm och allt sånt, blablabla. Nu lämnar vi kopparna för att se de riktiga fynden!

Okej, bilden är suddig och solig och jävlig, men ni ser ju i alla fall. Ett Super Nintendo och ett Sega Mega Drive. För totalt 100 spänn! Vad säger ni nu då? Jag älskar när folk sätter fjuttpriser på nostalgi, suckers! Men jag vill ha fler spel och en till handkontroll till Nintendot, så om det är någon som sitter och trycker på något sådant är det bara att hojta till.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *