Godmorgon lördag! Bästa dagen!!

Leia sover med mig i sängen nästan varje natt nästan hela tiden. Hon ligger antingen klistrad vid min mage, i mitt knäveck eller uppe vid mitt huvud på kudden såhär. Så gull! Jag kan ha skrivit om detta förut men bomullen i min hjärna har i sådant fall sorterat bort det. Jag funderar i alla fall över detta beteende för så här brukar hon inte sova på nätterna och hon är också väldigt mycket lugnare på nätterna än hon brukar vara. Kan det bero på att hon känner av bebisarna och vill vara nära??? Väldigt älskvärt i alla fall.

Inatt sov jag tyvärr rätt dåligt. Jag drömde mardrömmar om missfall och hade ont i kroppen och var vaken rätt många perioder och vände och vred mig. Och jag har kommit in i en rutin där jag vaknar på småtimmarna och har så otroligt konstig känsla i benen, som att jag nästan måste gå upp och ta en promenad för det bara kryper. Men skönt då att det är lördag och både jag och Tomas kan sova så länge vi vill för då fick jag ta igen lite av småtimmarnas dåliga sömn på morgonen istället.

Och sen gick vi upp och möttes av granen som står där i vardagsrummet och tindrar!! ÄLSK! Vi har slagit in de paketen som finns i hushållet för tillfället och det ger en sån känsla tycker jag. Nu är snart julafton här ju!!

Jag lyckades inte riktigt hålla samma linje genom alla paket, sådär som jag skrev om innan. Men jag tycker att vi har en rätt fin hög ändå. Det som fattas på dem är lappar med vilka julklapparna är till och lack på.

Jag har förresten kommit på detta med att en kan öppna upp sin snapchat, och nu när min mobil är reparerad kan jag äntligen fota och filma med utåtkameran igen. Tjoho. Så vill ni följa mig på snappis också finns jag här:

Hahhaha ”finns jag här” mvh en som inte alls vet lingot kring www och snapchat och sådant. Men ja.

Idag är mina planer att åka in till stan och köpa lite sista klapparna och sen bara ta det lugnt hemma. Det kan väl bli kanske jag och resten av Stockholm i stan idag, så vi ses väl tänker jag :——-))))))

2 comments on “Lördag lördag”

  1. Jag hade också sånna där krypningar i benen! Vidrigt! Det gör liksom inte ont ju utan bara obehagligt som tusan!! Det som hjälpte för mig var att stretcha och ta två alvedon 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *