Åh vilken himla härlig lördag jag hade igår! Det började med en frukost hemma bestående av god juice, te och macka på hemmagjort bröd (som förvisso smakade för mycket grahamsmjöl för det vanliga mjölet tog slut så jag var tvungen att ha i alldeles för mycket grahams..).

Efter frukosten gick jag och Tomas ut på loppismission. Tomas hade läst i vår lokaltidning att det var en massa loppisar i våra hoods och han ville leta efter olika nördiga fynd. Sånt där han gillar ni vet. Jag älskar idén loppis men är sinnessjukt värdelös på att shoppa på loppis så jag var mest inställd på en härlig förmiddag med en kaffe i näven i det fina vädret.

Vi började med en loppis i tallkrogen, precis vid tunnelbanan var den. Där hittade Tomas ett spel han köpte.

Jag hittade ett spel jag också som jag köpte……..NOT. HAHHAHAHHA.

Däremot var jag lite sugen på att köpa upp mig på några av de tvillingarnaböcker jag inte läst. Jag jobbade ju hårt på att läsa ALLA för några år sedan..eller flera..men jag lyckades aldrig med detta :'(  

Efter tallkrogen åkte vi vidare mot enskede och jag tog en sväng in på gamla enskede bageri för att köpa en kaffe och ta en kiss. 

På loppisen i enskede var det sjukt mycket mer hipstrigt än i tallkrogen, det var folk som sålde egenbryggd öl och olika uppdrivna plantor och det avr till och med en foodtruck där som sålde hamburgare på löpande band. 

Jag gick mest och grät bakom mina solglasögon för att jag aldrig någonsin kommer få bo så idylliskt och vackert som i enskede. Villorna där kostar så ooooooorimligt mycket pengar så jag fattar tamejfan inte VEM som kan bo där?!?!? VEM????!??!?!?

Vi hittade inget på lopppisen så vi drog vidare till högdalen. Där hittade vi tyvärr inte heller något som verkligen kändes som ett toppenköp, så tomhänta åkte vi därifrån också. Sedan skulle vi ha åkt förbi ännu en loppis, i Årsta, men vi skippade det eftersom fyndfaktorn hade känts som likamed noll på de föregående.

Istället begav vi oss mot fredhällsklipporna, med ett pitstop vid en pizzafoodtruck för att köpa oss lunch/middag.  

Och så hittade vi efter lite letande detta gäng. Hejhej.  

Där slog vi oss ner och korkade upp colan och smällde i oss pizzorna. Min var svingod! Det var typ broccoli och potatis och pecorinoost på. MÖMS  

Och så satt vi där och hängde i några timmar i goda vänners lag. Vi hade också med en prosecco vi korkade upp och skålade i.     

Efter att vi suttit där ett tag, och vi kände oss lagom mosiga i huvudet, så tog vi med oss Anna och åkte hem till oss för att spela in en podd. Hemma hos oss slöt också Ludde upp och för först gången på någon månad (?) var vi fulltaliga. Tjoho!

  

Efter inspelningen hastade jag iväg hem till Cissi som kommit hem från Nya Zeeland där hon spenderat två månader!! Helt sjukt att hon varit borta så länge! Hemma där var också två till kömpisar och vi hade så mycket att prata om så jag tänkte inte en gång på att ta upp mobilen, så från detta finns inga foton. Ni får ta mig på orden helt enkelt. Det var så himla härligt att sitta där och prata, jag har saknat Cissi så mycket!

Och så när klockan var runt tolv, typ kanske jag kommer faktiskt inte ihåg, så åkte jag hemåt och däckade i sängen som en klubbad säl. Hur kan det vara så utmattande att ha en härlig dag?

1 comment on “Lördagen”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *