God morgon härliga luciamorgon! Och tredje advent också. Hjälp vad snabbt det går nu alltså. Jag sitter i soffan med min jultröja och äter en luciafrukost med kumminkringla, julvört, ”skinka”, julig senap, blodapelsiner och saffransbulle. Älskefrukost alltså! Jag tittar också på något luciatåg på SVT-play för äkta feeling.

IMG_0679.JPG

IMG_0673.JPG

I sägen ligger två fjärdedelar av familjen och sover fortfarande sött.
IMG_0684.JPG
Tomas var ute en sväng igår och gick och la sig rätt sent, till skillnad från en annan som somnade i soffan vid tiorycket :–)))) vaknade vid elva av att jag dreglade ner på min hand och så tog mig in till sängen istället.

Igår hade jag en härlig dag med frukostdejt tillsammans med en annan tvillinggravid to be mom som också bor här i hökis (hur bra sammanträffande???) och sen åkte jag hem till min mamma och bakade lussebullar och sen var det kalas för min lillebror som fyller 17 år idag. Och så blev jag kvar där hela dagen och kvällen och bara var som ett barn. Idag väntar också en härlig dag innehållandes julmarknad, afternoon tea och luciakonsert i Jakobs kyrka <3<3

2 comments on “Luciamorgon”

  1. Du har säkert koll på det men OM du inte har det så släpps det ett avsnitt av Tvillingpodden idag med en tjej som heter Jennie-Lie som fick tvillingar i år. Har inte lyssnat på det själv men hon skrev att det skulle handla om typ allt som har med just att få tvillingar att göra så det kan ju vara ett bra tips 🙂 Hon bloggar också på http://jennielies.blogg.se/ 🙂

    • Tack för tipset det hade jag inte koll på! Har kommit in på hennes blogg några gånger under mitt idoga googlande men tvillingpodden har jag rätt dålig koll på. Ska genast ladda ner :))

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *