Dags för lucka nummer tre i bloggjulkalendern. Idag ska vi spana närmre på min önskelista. SPÄNNINGEN ÄR OLIDLIG!!!!

Först och främst önskar jag mig fred på jorden, kärlek och respekt till alla och en välmående jord. Men sedan de där andra sakerna då? Jo här kommer det i en snygg liten bild som jag konstruerat i photoshop (hör gärna av er med arbetserbjudanden till tacksomfan@tacksomfan.se, kan klippa och klistra, förstora och förminska samt tilta bilder. Kan inte så mycket annat som har med photoshop att göra) ((alltså HAHHA den här lilla bilden är så himla ful, ber om ursäkt för detta. Ber också om ursäkt för att den är just liten, jag kan inte göra den störra pga vårt dumma tema :((( för mig är det så smått att det ser helt suddigt ut hoppas det ser bättre ut för er))

onskiss

En snygg rygga från Sandqvist // Boken Expeditionen, min kärlekshistoria i den illustrerade och stora versionen // Kastehelmiljuslyktor från Iittala i turkost och grått // En My Little Pony-mugg (hittad på urban outfitters) // Ett par höga vita eller svarta converse strl 4 // Finfina illustrerade affischer av geniet Karinskonsgrepps-Karin // En lyxig och svindyr halsduk från Acne (en ska ju önska på en önskelista vettni) // En liten necessär som passar i vardagsväskan (just denna hittade jag på tiogruppen men önskar mig vilken som helt som är fin) // En ögonpenna från Make up store i färgen czar // Roséguldiga birkenstocks i strl 36 (tror jag, måste kolla lite närmare) // Seche vite överlack // Kiehls ansiktstvätt // Pore professional från Benefit (finns på Sephora) // En kalender för 2015 från Ordning och reda // En skidresa // Långkalsonger från polarn och pyret i strl s // Koordinathalsband som finns på etsy // Kvinnomärkeshalsband som finns här // Love shampoo och balsam från Davines

Förutom detta önskar jag mig också: presentkort på monki/weekday/other stories/åhléns, fina kläder, fina saker som kan passa mig jag blir glad för det mesta fina, propylessalva från apoteket, ullstrumpor, ett underställ som är lite tight och snyggt, en säkerhetsväst, nya ridstövlar, en ljusslinga från Granit med små lampor, en mysig typ flanellpyamas.

 

HAHHAHHA sådan himla barnönskelista. Alldeles för mycket (tro verkligen inte att jag förväntar mig att jag ska få allt det där) och några ganska orimliga önskningar. Men jag tycker dels att det är bra om det finns mycket att välja på, och så tycker jag att en ska önska på en önskelista. Så ja där har ni den. UT OCH KÖP TILL MIG NU!!!

PS. OBSOBS VIKTIG INFO TILL FAMILJ OSV. Ni kan inte titta på denna bild och vilja ge vadsomhelst, allt får gå genom Tomas som vanligt. Så jag skickar ut denna önskis till Tomas snartt så får han sedan administrera den vidare.

1 comment on “Lucka 3 – min önskelista”

  1. Alltså blev så himla julpeppad av denna lista! Jag brukar vara värdelös på önskelistor, men i år önskar jag mig allt som känns lyxigt. Nu har jag varit snål student i sex år, använder fortfarande mina tio år gamla H&M-trasor och fyra år gamla hudkrämer och börjar längta SÅ mycket efter sådant som känns dyrare. Det känns dock lite konstigt att skriva en önskelista med den enda önskningen ”Dyra saker”…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *