Dags för den fjärde luckan i bloggjulkalendern, hur är jag som förälder egentligen? Nu tar vi ett djupdyk in i det!

………jaaaaaahaa ni…..en av mina starka sidor som förälder…………okej jag kommer låtsas att katterna är mina barn nu.

Så, mina starka sidor som förälder är att jag klappar och kliar och myser med mina barn nästan alltid när de vill det, jag låter dem vara olika och uppmuntrar deras skilda personligheter förutom ibland då jag skriker på Leia för att hon är en sån jobbig jävel (typ på natten när hon håller på och bråkar), jag håller reda på hur mycket mat mina barn får, jag tvångsmyser ibland med dem fast de inte vill, jag låter dem ligga på mina armar när jag sitter och skriver tenta vid köksbordet trots att detta är mycket begränsande och oergonimiskt, jag pratar gulligt med dem, jag instagrammar söta bilder på dem så att de får en massa likes, jag leker med dem ibland, jag försöker att inte väcka dem när de sover, jag låter dem ibland smaka på min mat, jag lämnar jackor framme på hallvgolvet så att de kan mysa på dem…..osv. Gud jag kan ju prata hur länge som helst om detta. Sammanfattningsvis är jag kärleksfull men med måtta, och ger mat men med måtta.

20140127-122957 20140306-180453 Bild-2014-02-06-kl.-14.19-4 IMG_0581-850x637 IMG_7800 kitte-079-850x637

Mina barn är verkligen mina små gosegrisar som jag älskar så högt. Ibland vill jag bara krama sönder dem för jag fylls av ett helt sinnessjukt kärleksrus. Åh mina barn <3<3<3

2 comments on “Lucka 4 – en av mina starka sidor som förälder”

  1. Hahaha bilden på katt på arm bland skolarbete. Känns som att allt går hälften så snabbt med den ergonomin och styrka det krävs av handen att skriva på tangentbord med ett guppande katthuvud som tynger ner hela tiden. Ändå har jag inte hjärta att flytta på kattrackarn, en älskar ju sina hårbollar för evigt vad än de gör <3

    • Hehe ja precis så, kan inte flytta på dem när de lagt sig tillrätta och spinner och småsnarkar. Mitt hjärta går sönder av kärlek <3<3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *