Dags att öppna lucka nummer 6 i bloggjulkalendern! Idag ska vi ta på oss badbrallorna och simglasögonen och djupdyka rakt in i arkivet.

Okej, idag ska jag alltså lägga in bild nummer 8, 32, 48 och 80 från mitt mobilalbum från början räknat, och berätta om dessa fyra bilder. Jag har extremt många bilder i mitt album, och de flesta är relativt nya (tror jag raderade alla bilder innan sommaren eller så) men just de som ligger först är gamla bilder jag av olika anledningar sparat, så det blir en liten throwback också i samband med detta. Nu kör vi!

Först ut: bild nummer 8

IMG_2018.JPG

Hahaha alltså denna bild, denna upplevelse. Fy fanken vad konstigt det var. Innan denna bild togs hade jag varit med om ett litet drama innefattande tidningens stylist och Nour el Refai (som jag älskar) när hon skulle plåtas för Egoboost, och så hade jag också intervjuat henne i samband med det. Jag gillar ju inte konflikter, och gillar inte heller när människor är dumma så det dramat skakade upp mig jättemycket och jag var den som fick agera medlare.

När detta var över kom Josefin, Cissi, Hanna och Isabella och jag fick snabbt fokusera om och ta på mig den där fula klänningen, det fula halsbandet och de fula skorna. Den fula klänningen som jag varit tvungen att ”välja ut” någon vecka innan för detta tillfälle. Vi hade blivit meddelade att vi skulle vara med på ett omslag och att stylisten skulle plocka ut kläder i våra olika stilar. Men så kom vi till en affär hela gänget med stylisten där det verkligen kändes som tvång att välja ut någon av de totalt oyrsiga klädesplaggen, och den där svarta klänningen var det bästa jag hittade. Men det var ju verkligen inte jag någon stans. Sedan fick jag sätta mig i en stol och sminkas av någon som inte alls lyssnade på vad jag ville så att även sminkningen blev något som kändes som någon annan. Ja det syns ju inte så himla väl på bilden så det var ju ingen big deal men jag kände mig inte alls fierce eller snygg utan mest som någon som blivit totalt överkörd.

Sedan skulle vi försöka få ihop allas fokus samtidigt och posera och se glada ut medan fotografen ropade ut ”snyyyyyyggggtt tjeejeeeer” ”riiiiiktigt snyyyggggt” ”och så viiiiisa tändernaa litee” ”sträck på eeeer visa beeeenen” osv. Och när denna hemska upplevelse var över (hatar att bli fotad överlag och speciellt om jag inte känner mig bekväm) så skulle vi välja ut en bild som vi alla var nöjda med. HAHHAHHAH. Efter ett tag orkade jag inte bry mig längre utan det blev som det blev. Och visst är det en kul bild att ha kvar, och ett kul minne. Och ett jobbigt minne på samma gång. Men väldigt fint att ha fotot på mina små gosegrisar Jossis, Cissi och Hanna som kan påminna mig om vår underbara tid tillsammans på Egoboost <3<3<3

Bild nummer 32

IMG_4641.PNG

Hahah här hade jag gömt mig i soffan för Tomas, och tyckte jag var himla KULIG. Ja det tycker jag iofs fortfarande att jag var. Smälter ändå in väldigt bra, tycker ni inte? Snart är det nog dags att plocka fram ziperallen igen!

Bild nummer 48

IMG_8172.JPG

Ujujuj vad en ser här att jag är helt banans torr om läpparna. Detta var under tidiga våren i år, och jag åt fortfarande min hudmedicin och var så torr överallt. Jag hade också en ambition om att växa ut min lugg (som jag drabbas av då och då) och hade en frisyr jag inte alls tycker känns som jag. Jag ser mer ut som en KVINNA här än vanligtvis, då jag mest tycker att jag ser ut som ett barn eller en ungdom. Jag var glad på riktigt här, det kan jag se. Men jag kommer inte alls ihåg varför. Kanske för att det var sol? Kanske för att våren var på g?

Bild nummer 80

IMG_8871.JPG

Här är luggen tillbaka och jag står och poserar i mina nya fashionabla mjukisbyxor jag nyss hade köpt. Dessa har nu Tomas lånat lite för mycket, så de är helt uttöjda på fel ställen och mudden har snurrat sig :'( rip snygga mjukisen. Jag var hemma och pluggade denna dag och skrev på min uppsats och jag vill minnas att det var en bra uppsatsdag.

Ja det var det. Spännande ändå att tänka tillbaka på sådant som varit!

2 comments on “Lucka 6 – Ett djupdyk i arkivet”

  1. Hjälp vad annorlunda ni ser ut på första bilden! Tror jag började läsa er blogg typ efter du slutade på Egoboost så har inte sett några sånna bilder innan. (fast det kanske inte finns så många upplagda ändå?)

    • Haha ja jag vet, men vi är ju pretty fixade också som sagt..och säkerligen retuscherade också. Så ja den är inte helt sanningsenlig. Inte så att jag struttade runt på kontoret och såg ut sådär. Jag hade trasiga tights, smutsigt hår och finnig hy redan då…hehe. SÅ nä, det finns inte så speciellt många sådana där bilder eftersom vi inte såg ut sådär =))

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *