Dags att öppna lucka nummer 7 i bloggjulkalendern och titta närmare på vad jag har för inslag i vardagen som jag är beroende av. SPÄNNANDE!!

Jag är inte riktigt vad jag skulle kalla för en beroendepersonlighet. Jag har mycket svårt att tänka mig att jag skulle vara svinberoende av något, även om jag säkert har typ socker och sånt som jag inte riktigt reflekterar över som ett beroende. Jag brukar inte något nikotin, jag dricker inte en massa alkohol, jag knarkar inte, jag tycker att kaffe är gott men känner inte att jag måste dricka det…och så.

Så inget sånt är jag beroende av, men däremot vill jag alltid kunna ha min mobil tillgänglig 24-7 så den kan man väl säga att jag är lite beroende av. Jag gillar att kunna kolla grejjer, spela spel, blogga, mejla, sms:a, lyssna på podcasts eller musik, ringa osv. Och tyvärr tyvärr är min mobil nu ”gammal” (så sjukt att den är gammal efter inte ens två år) så den måste laddas FLERA gånger per dag. FLERA gånger per dag. Utan att jag ens håller på med den så mycket. Den kan också ladda ur när det är typ 25% kvar, så det går aldrig att lita på den. Helt värdelöst. Så det blir två beroenden i ett ja lever med i min vardag: mobilen och alltid en laddare i väskan.

IMG_9024.JPG

Sedan är jag beroende av bekräftelse och uppskattning också, men det var inte lika lätt att ta ett foto av :-)))

2 comments on “Lucka 7 – Mitt beroende i vardagen…”

    • Ja men precis. Det är tamejfan äckligt att se hur snabbt vi väljer oss vid att byta mobil typ vartannat år. Nä 3210:orna och kompani var grejjer det!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *