Dags föööör lucka nummer åtta i bloggjulkalendern. TJOHOOOO!!!!!! Hur ser min telefonlista ut??

Jag pratar inte jättemycket i telefon, jag har aldrig riktigt gillat det och aldrig någonsin varit en sån där som ligger på sitt rum med sladden virad runt ett finger och bara pratar och pratar i timmar. Speciellt jobbigt tycker jag att det är att prata på typ bussen eller tunnelbanan, där andra personer hör så himla precis vad en säger. UUhhh får rysningar bara jag tänker på det. Detta att jag inte pratar så mycket i telefon kan vi också se på min samtalslista:

IMG_9029.PNG

Hahah de jag ringt de senaste dagarna är alltså bara Tomas, Vilda och min pappafamilj (det numret är inlagt som bellybutton för att jag hette det i Tomas telefonbok för länge sedan och då bodde jag fortfarande hemma så mitt hemnummer var inlagt tillsammns med mitt mobilnummer….och ja så har jag lyckats få alla Tomas nummer någon gång och så har jag inte orkat ändra). Familjen alltså. Och med total övervikt på Tomas.

MEN den jag pratade med senast var alltså Vildört, alltså Vilda, alltså min tvillingsyster. Henne ringer jag ofta, ibland bara för att lufta något, ibland för att jag har tråkigt, ibland för att jag bara vill säga något jag tänkt på, ibland för att prata om något som bara hon kan förstå. Det är så himla skönt att ha na nära, bara ett knapptryck iväg. Så att jag alltid kan prata med någon som jag knappt behöver prata med för att hon ska förstå vad jag menar <3<3

1 comment on “Lucka 8 – Vem pratade jag i telefon med senast?”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *