Mmmmmmmmm, ONSDAG! Jag är såååå ledig.

Jag började dagen med att äta ett par mackor av det osmakligaste brödet jag någonsin ätit. Inte osmakligt som att det är äckligt, utan som att det inte smakar någonting. Alls. Det är som att äta svampig luft med pålägg. Det jag talar om är så klart Wasa Gyllengoda. Enligt förpackningen ”Saftig och god”, enligt mina smaklökar ”meh”. Löftet om 19% äkta surdeg känns som ett hån mot alla riktiga surdegsbagare där ute, och det är också där mitt problem ligger. Det finns nämligen två anledningar till att jag äter detta fantasimördande bröd idag.

1. Det kostade bara tio spänn i vår lokala, superbraiga mataffär.

2. Vårt älskade bageri, Maries Hörna aka Lydecker & Boussard, har bommat igen. Det började med en lapp som sade att det var stängt pga sjukdom, men sedan öppnade de aldrig igen. Jag har sms:at för att försöka få reda på vad som hänt, om Marie mår bra, men inget svar. Det här är supersorgligt, för jag kan inte hitta ett lika gott bröd i närheten!

Så här sitter jag, med extra mycket pålägg för att få någon form av smak i munnen, och tittar på New Girl. Det är alltid nåt i alla fall.

Bild 2014-10-22 kl. 09.47

Men nu tänkte jag gå ner i källaren och byta ut våra höstjackor mot vinterjackor, för nu är det fan över. Sedan ska jag försöka hitta lite varma kläder som jag har nerpackat någonstans och ge dem till den lilla herren som sitter och tigger vid vår tunnelbana. Förhoppningsvis kan jag hitta de där snowjoggersarna jag köpte när jag skulle vara Napoleon Dynamite också. Nog för att jag skulle vilja ha ett par snowjoggers i vinter, men de är alldeles för stora för mig, så det är bättre om han får dem så han åtminstone kan vara lite varmare i vinter.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *