…OCH HAR MED MIG DATOR TILL SKOLAN! Vet inte riktigt vilken komponent i detta som är ”systemet” men kanske är det jag själv. Så jag lurar alltså mig själv, så himla klurigt. Skvallra inte för mig tack.

Jag vet inte riktigt varför jag känner att jag lurar något eftersom jag har med en datta men jag tror det lever kvar från högstadiet och gymnasiet när en inte ens fick visa sin mobil under lektionerna för då blev de beslagtagna och förvarade i en låda tills skoldagens slut. Så att sitta här med en dator helt öppet känns helt förbjudet.

Jaja. Jag har med datorn i alla fall, och detta beslut tog jag imorse när jag kände att jag absolut inte i hela fridens namn ville gå upp ur sängen utan hellre ville sjukanmäla mig från hela livet, hoppa av utbildningen, säga åt alla att jag gått i ide. Så att ta med datorn till skolan nu när jag har heldag kändes imorse som en liten liten räddning av det helvete det innebar att gå upp ur sängen. Och dessutom kan jag försöka skriva lite på de teknikuppgifter jag ska ha klart denna vecka när det är pauser i lektionerna = lugna ner min stressnivå i kroppa. TOPPI!

Och så kan jag ju ta smygfoton på mig själv i klassrumsmiljö också. Alltid ett plus!

Bild 2014-09-29 kl. 10.38

Varsågoda för världens mest innehållslösa inlägg.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *