(obs hela detta inlägg är ett samarbete med Josefin Knave, ja eftersom alla bilder i inlägget är snodda från henne pga hon hade en riktig kamera och jag inte fotade något alls…oops)

Ja som ni vet var jag ju på mamagalan igår tillsammans med Josefinfin. Hon är ju en mamma och hade fått en inbjudan och frågade om jag ville följa med henne, och eftersom jag älskar events så skrek jag ”jajaja” likt Victoria svarade på Dannes frieri.

Vi började dock med att äta dumplings på k25 innan själva galan, pga rädslan över att vara på galan hungrig. Både jag och Josis är glada i mat kan man säga :-)))

IMG_7918-684x1024

Alltså är dumplings manna från himlen eller vad? Dessa från Bejing 8 var goda, speciellt tillsammans med plommonsåsen MUMSSSS. Men pretty expensive for a poor grl. Vill ni ha ett dumplingstips så hör upp nu. Gå till 58 Dim Sum på Renstiernas gata 23 här i stockholmen. Där är de fett billiga och det finns en hel massa att välja mellan.

Efter de intagna dumplingsen gick vi till Nalen och äntrade den rosaskimrande galan. Mattan var rosa, ballongerna var rosa och allt ljus var rosa i lokalen. MM tur att en gillar rosa då. Och att min hy gör sig väldigt bra i rosaskimmer.

IMG_7920

Jag var finklädd i klänning och Josefin var lika glammig hon i klänning och klackar och sotade ögon. Det kändes som att vi var med i någon riktig chicklitt-bok, vilket är så långt ifrån hur mitt liv ser ut på riktigt. Tur att jag vägde upp det hela med att ha klottret #fuckcarpediem på armen med en svart spritpenna då….HHAHAHHA. Jag hade helt glömt bort detta och undrade lite varför folk tittade lite märkligt på min arm.

IMG_7922 IMG_7923

 

På galan gjorde vi sedan galiga saker som att äta ännu mer, speciellt några stycken chevrepajer som var himmelens goda slank ner. Vi festade också loss med att dricka inte en UTAN TVÅ drinkar! Alltså fatta festen. Sedan kollade vi på modevisning med balla föräldrar och tillhörande barn, prisutdelning till tuffa mamas och papas och så det ballaste av allt: LINDA PIRA som uppträdde med två låtar!!! WOW. Så starstruck jag blev då alltså. Älskar na.

IMG_7919

Precis som Josefin skrev så kände jag mig dock som den stelaste stelheten som någonsin gått i ett par skor när Linda spelade och uppmanade oss att ”sträcka upp händerna i luften” och att klappa med. Alltsåå jag önskar så att jag var lite mindre brydd, men jag HAR SÅ SVÅRT att *släppa loss*. Vi klappade i alla fall lite stelt med i låtarna och när hon sedan gick av scenen kände jag doften av hennes enorma hår <3<3

Och efter detta framträdande och lite mer häng så beslutade vi oss för att tiden var kommen för småbarnsmamman och den uttröttade studenten att dra sig hemåt för att avsluta dagen på bästa vis. Lugnt och stilla i hemmets trygga vrå. Hehe sådana pensionärer..

SÅ bra kväll i alla fall, och bäst var den för att jag fick ha Jossis vid min sida. Det är så viktigt med fint sällskap hörrni, en lärdom från mig till er! XOXO eder livsguru.

IMG_8324.JPG

4 comments on “Mamagalan”

    • Tack så mycket :)) klart att vi i en utopi inte skulle bekräfta varandras yttre så otroligt mycket som vi gör, eller snarare att detta skulle vara sekundärt och inte spela någon roll. Meeeen där är vi ju inte än så jag blir glad för din kommentar. Men jag håller med dig om att det är komplext…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *