IMG_6281.JPG

…och här är min utsikt för dagen. Jag ska spendera dagen med att försöka få lite mer koll på läsningen i min kurs, som jag ligger så otroligt efter med. Men nu ska jag megaläsa och göra lite prioriteringar i all litteratur så att jag kanske kan sortera bort en del av den som känns oviktig. Det är också rätt mycket i litteraturen som jag redan läst en miljard gånger som jag lätt kan sortera bort. Examinationsuppgiften i denna kurs är två olika hemtentor, vilket gör mig lite bekväm i läsningen eftersom jag inte ”måste” läsa direkt nu. Vilket i och för sig är en helt orimlig tankebana eftersom jag ju tar studielån och så för min egen skull för att jag ska få det jag behöver inför ett läraryrke. Men ja..jag vet inte riktigt hur min hjärna funkar faktiskt. Den är konstig. Jag upplever också att det blivit svårare och svårare att läsa och hänga med i det i takt med utbildningen. Inte så att det blivit mer eller svårare, bara att jag har så otroligt svårt att sitta stilla och bara läsa. Jag blir helt kollrig i kroppen. Och då älskar jag ändå att läsa?!? Orimligt är vad det är.

Nä hörrni dags att börja plöja sidor! Ses på andra sidan

344f3uf tumblr_inline_n2i04ou0Bf1qzpg3y tumblr_inline_na7q20tt3C1sj0am8 tumblr_inline_nahk4nkVm21r79k32

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *