Jahopp hörrni så var det måndag igen. Tiden går så otroligt snabbt samtidigt som den går väldigt väldigt långsamt. Just måndag tycker jag att det är hela tiden. Jag har absolut inga planer för idag, och knappt för veckan alls. Jag ska bara åka på två besök till sjukhuset, försöka fortsätta att bli frisk från min förkylning och läka ut mina munsår. Ja jag hade rätt, det var munsår som var på g där i fredags eller torsdags eller när det var. Tyvärr så har jag ju inte heller mycket till immunförsvar som kan bekämpa allt som pågår i min kropp så det blev inte bara ett sår utan hela tre stycken. TJOHO. Och de är stora också. Och vi pratar alltså inte någon liten spricka i mungipan nu (jag blir så provocerad när folk kallar det munsår) utan variga blåsor som spricker och bildar öppna kratrar av sår. Usch var jag tycker illa om det, och synd om mig själv.

Till frukost orkade jag inte fixa något speciellt kuligt eller spexigt så det blev bara två rostisar, honungsvatten, c-vitamin och en kaka. På en mackan är det apelsinmarmelad och på den andra cream cheese, babyspenat och min guilty pleasure kalkonsalami.

Jag har det finaste frukostsällskapet i världen i alla fall, det muntrar upp lite i deppet.

Det är dock lite svårt att äta, dricka…ja göra något alls med henne sådär på magen. Och extremt dåligt för min rygg som gör ont, så snart måste jag flytta på henne. Men så länge det varar är det mycket mysigt <3

4 comments on “Måndag igen”

  1. Det där med munsår är mitt värst, får precis som dig stor variga blåsor och en styr uppsvälld läpp! Vill bara ge mitt bästa tips om att badda området med also lösning, helst så tidigt som möjligt. Redan när du känner att de sticker i läppen:) har räddat mig flera gånger. Kram

    • Tack för tips, jag har fått utskrivna tabletter jag ska ta så snart jag känner pirret som stoppar upp och förkortar förloppet men denna gång var jag osäker att ta dem pga graviditeten. Men håller med dig munsår är det värsta :((

  2. Uuh, förkylningsherpes är ju blä! Mitt började som sol-herpes men kommer även i förkylningstider numer, mmmh På med anti så fort det pirrar! Men jag är ju såå dum varje gång, man tänker ”åh en liten finne” *pill pill*. Någon timme efter, SÅR! Haha! Slår aldrig fel. Att man inte lär sig!

    • Mitt är ett kommernärsomhelst-herpes :// Kan komma som en blixt från en klar himmel. Fy sjutton. Men jag har fått tabletter utskrivna för det i alla fall som stoppar upp och förkortar förloppet. Tips til dig om du inte har det!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *