Ojojoj vilken konstig känsla jag har i kroppen?? Jag går liksom runt och känner att jag glömt något/tappat något hela tiden. Det här med lediga dagar mitt i en vecka fuckar upp min hjärna. Jag har flera gånger idag varit säker på att det är måndag och inget annat än måndag. Och så är det fredag? Va? 

Spillerill för mig iofs eftersom jag jobbar ikväll och även imorgon. Tjo to the ho! För att peppa upp mig inför detta sitter jag på fabrique och intar en second breakfast och läser toppenpuffar på framsidan av Expressenbilagan extra. Lyssna på detta mästerverk som står som puff för intervjun med Ernst Kirchsteiger ”jag är en dålig turist”……………?!? Haha. Alltså jag älskar Ernst men den där intervjun kommer ju inte bjuda på så mycket spänning och kuligheter, om det där var det bästa de kunde plocka ut? 

Skål på er hörrni! Klad fredag!  

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *