Bild 2015-02-23 kl. 17.12 #7

Heloo people. Idag är det måndag men eftersom jag jobbar lördagar men aldrig måndagar är detta som min söndag. Och vad gör en bäst en söndag om inte gör som andan faller på?? Det har jag gjort hela dagen i alla fall.

Jag började med att inte frukost på Ilcaffe tillsammans med min frilansfrukostklubb som var härligt i vanlig ordning. Sedan åkte jag och José till friskis och ägnade oss åt lite omhändertagande av oss själva. Och efter detta friskvårdande drällde jag runt lite i ringen för att spana efter inspiration till min önskelista. Jag hittade en hel massa apfina blommor jag vill ha i mitt hem, till exempel en inomhuslind. Hur ballt att ha en lind hemma?!? Efter detta spännande aktivitet åkte jag hem och inhandlade lite ingredienser till ett nytt försök till brödbak. Förra gången misslyckades ju allt fatalt så jag håller tummarna för att bröden blir bra denna gång. Jag vill så gärna ha nybakat bröd!! Nu!

Ja och det var min dag det, hahahhahha så himla ointressant………………..men jaja det är väl hemtrevlig och småputtrigt?? Ikväll väntar en mycket lugn kväll med goodiebagsrensning och tv-tittande. I sann söndagsanda.

En tråkig sak med denna dag: mina öron pallade ett dygn med mina nya örhängen. Nu är de svullna och onda och jävliga så jag var tvungen att hålla andan och snabbt dra ut alla fyra för att palla med det. Som ett plåster eller en vaxstripe. Det gjorde så ont :'(((( Får önska mig örhängen i äkta vara istället.

Bild 2015-02-23 kl. 17.12

Bild 2015-02-23 kl. 17.12 #8

2 comments on “Måndagen som var som en söndag”

  1. Pröva att måla genomskinligt nagellack på den delen av örhänget som är i hålet. Jag är allergisk mot oäkta örhängen och kan inte ha i dem längre än ett par timmar annars men det funkar jättebra för mig!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *