Jag har på ricko bakat HELA dagen. Eller ja, jag har också handlat ingredienser till baket. Men hela dagen har i alla fall handlat om att baka. Det kan ju verka hemtrevlig och mys men banne mig vad jobbigt det är!

Det jag bakar till är det dignade efterrättsbordet på bröllopet, och det jag har bakat är: ryttarkaka, vanilj och rabarberbullar, hasselnötskakor och någon nektarinroyale (mkt spännande experiment). Jag ska också kaaaaanske försöka mig på en liten regnbågstårta och så ska jag göra chokladdoppade marshmallows med strössel på. Men det väntar jag med att göra tills det närmar sig ännu lite mer. Och så kanske jag också vill försöka mig på att göra en kolapaj. Är det bakning overload tycker ni? Det är också cirka tio andra som ska bidra med bakverk……….ehehehehhehe. Ja jag KANSKE har lite svårt att begränsa mig??

Det jag inte gjort idag är att skriva på min uppsats. Åh fy tusan så opepp jag är på att ge mig in i den igen. Men jag har lite saker jag måste göra innan torsdag och jag borde ju verkligen bara få det ur vägen…

20140602-190220.jpg

2 comments on “Måndagens aktivitet”

  1. hahaha jag har fram till nu varit lite orolig och ba: aha ska vi äta….cheesecake och lite kakor bara? DET KAN INTE BLI FÖR MYCKET JAG KOMMER SMAKA PÅ ALLT!!!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *