Bild 2015-12-14 kl. 18.50 #2

Ja precis så pigg jag ser ut känner jag mig. Idag har verkligen inte varit en hetsig dag, men den har ändå gått i ett. Det började med tvättid och några få fjösiga maskiner som ändå tog miljarders oceaner av tid att få klart. Jag missade hela den soliga och fina dagen på grund av detta, och satt mest och gjorde inget alls men tiden sprang ändå iväg. Sen gick jag till farsta för att få lite luft och fånga det sista ljuset. Där drev jag mest runt och fattar inte hur tiden där gick så snabbt heller. Jag köpte på mig lite nya vitaminer och järntillskott, underbraxor som passar min växande rumpa, världens gulligaste bebisklädnader med giraffer och valar på och lite mat. Sen gick jag långsamt hem igen och fullkomligt rasade ihop i soffan.

Jag har liksom varit så sjukt långsam hela dagen och känner verkligen att jag inte KAN slå på något på takten varken i kroppen eller i knoppen. Och igår tror jag att jag kände av en sammandragning för första gången. Det var en rätt obehaglig känsla faktiskt. Och så känns det lite läskigt för jag blir så otroligt nojig för att det ska komma igång något alldeles för tidigt.

En kan tänka att det är lite skönt att vara såhär seg och att det är lite mysigt för mig att vara ligga ner i soffan och chilla och att bloggen borde blomstra, men idag har jag känt att bara slå upp bloggen varit alldeles för jobbigt. Och nu har jag ont i hela kroppen och känner mig som en liten trasa bara. Allt är jobbigt, allt är opepp, allt är segt. Blä. Jag hoppas att det bara är något kortvarigt så att det känns bättre snart, gärna redan imorgon. Det är jobbigt att känna att hela livet är jobbigt.

Buhu buhu och gnällignäll.

1 comment on “Måndagsavstämning”

  1. Men du har ju både tvättat och varit i ett centrum och handlat?? En kan ju bli trött av mindre (iaf om en är jag, och jag är inte ens gravid med ett endaste barn)! Hoppas du känner dig gladare/peppigare/piggare och har mindre ont imorgon hursomhelst!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *