Bild 2015-01-26 kl. 10.22 #2

Här sitter jag och äter frukost i soffan och mitt ansikte är HELT rött efter min morgonträning. Alltså folk stirrade verkligen på mig på gymmet. Jag gav dem blickar tillbaka där jag försökte förmedla ”men skaffa er lite hyyyyyyffffsssss”. Jag har väldigt lätt att bli röd i ansiktet. När jag gick i typ mellan- och högstadiet antingen vägrade jag vara med på gympan eller så ansträngde jag mig knappt alls för att jag tyckte det var så jobbigt att bli så röd, och de andra kallade mig tomaten ibland på grund av min rödhet. Nu är jag ju äldre och lite ballare i mig själv, men jag kan fortfarande tycka att det är jobbigt att bli utstirrad pga detta. NÄ HYFSA TILL ER GUBBS!!

Idag är det måndag och ny vecka tjoho. Ikväll är det vänpremiär på föreställningen jag jobbade med, och imorgon är det halabalo deluxe med nypremiär. Så det kommer att bli lite mycket nu dessa två dagar. Jag ska försöka titta in här på www ibland ändå mellan varven, och om jag inte bloggar finns jag också på instagram (yrsaandree) där jag kanske uppdaterar lite mer :)))

Ha en härlig vecka may the odds be ever in your favour osv.

1 comment on “Måndagsfrukost i rött och grönt”

  1. Vet precis vad du menar!! Får alltid kommentarer om mitt röda ansikte, förstår inte hur folk kan tycka att det är så udda och fascinerande att de måste bryta ungefär varenda etikettregel som finns för att påpeka detta helt ogenerat.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *