Om ni ännu inte upptäckt programmet ”gift vid första ögonkastet” så in på SVT-play och kolla på det på momangen!  
Detta är säsong 2, men säsong 1 finns säkert att hitta någon stans om en vill det. Det handlar om sex olika människor som parats ihop av ett gäng experter på olika områden (observera att expert är ingen skyddad yrkestitel…) och som gifter sig det första de gör tillsammans. Sen får de åka på bröllopsresa och bo tillsammans och efter fyra veckor får de bestämma sig för om de vill fortsätta vara gifta eller gå skilda vägar. Det är ett så OTROLIGT spännande och fascinerande program!!!! Relationer alltså. Och människor. Det är dagens tips från mig till er. Varsågoda. 

9 comments on “Måndagstips”

 1. Vad gissar du på då? Jag såg han den unga studenten på tunnelbanan, välklädd men såg lite ledsen ut… Hoppas mest på ”mellan”paret (dålig på namn…), äldsta kaos.

  • Åh alltså som det är nu får jag en feeling av att det inte kommer hålla för någon av paren, så himla ledsamt tycker jag. Jag älskade det unga paret på bröllopet och resan, men nu känns det som att de börjar krackelera. Mellanparet tycker jag skulle vara SÅ HIMLA FINT om de fick ihop det och kärlek uppstår men jag känner mig tvek. Och ja som du säger..det äldsta paret KAOS. Kan bara hoppas att de stunder de inte visar på tv är finare än vad vi får se för alltså jag blir helt obekväm i tv-soffan av den obehagliga stämningen mellan dom..

 2. Det är ju så intressant! Men samtidigt litar jag inte alls på ”experterna”, tycker de är halvdåliga på att match ihop paren. Kanske är det för att göra ”bra tv”. Jag menar, det äldsta paret?
  En kan ju inte låta bli att tänka på hur en själv skulle hantera att bli ihoptussad med en främling sådär, skräckblandad förtjusning!

  • Hahah nej alltså experterna litar jag inte heller på, och det känns ju uppenbarligen som att det inte riktigt funkar med deras expertmatchningar. Men det är ju också spännande att tänka på det tycker jag, vad är det som saknas liksom. Vad är det som gör att kärlek uppstår? Att två personer ska passa bra ihop enligt en massa olika parametrar som ”experter” kommit fram till faller ju. Jag hoppas inte att de gör matchningar för att göra bra tv, det blir så ledsamt då tycker jag :(( Men det äldsta paret är verkligen en märklig match.

 3. Följer oxå detta, fast jag gillar egentligen inte upplägget, ingen av de 3paren från sesong 1 är kvar tillsammans och det finns 3 sesonger att se från USA (tror de finns på youtube) där vet jag bara att 2 par är kvar ihop på sesong 1..

  • Nej alltså upplägget känns ju lite sådär tycker jag med, och bevisligen krävs det lite mer än ett gäng experter som parar ihop folk baserat på alla dessa olika parametrar men spännande är det likväl!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *