Sjukdomen går inte över och jag är tröttare än tröttast och känner bara blä. Återkommer när jag har lite mer livsgnista.

6 comments on “Mår som en påse bajz”

  1. Hoppas du kryar på dig snart och att ryggen också håller sig i schack! 🙂 jag har en liten fråga om vart ni köpte alla gnuggisar till ert bröllop? Försökt hitta online men tycker inte jag hittar några fina. Tacksam för tips då jag själv går i planeringstankarna till vårt bröllop 🙂

    • Hej Rebecca!

      Jag skulle föreslå att du svänger förbi en välsorterad leksaksbutik, typ BR eller Toys R us. Där köper vi nästan alltid våra gnuggisar 🙂

  2. Krya på dig!!! <3 hälsningar från gravid med twins i v 30 och har fått klåda och utslag på hela kroppen, någon slags hormonreaktion 🙁 Tydligen vanligare när en väntar pojkar! Längtar tills det är över samtidigt som jag vill att de ska vara kvar så länge som möjligt…. Dubbelt det där! Förstår att du har det skitjobbigt iallafall, hoppas att det som kan bli bättre (som förkylningen) blir det genast!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *