Idag vaknade jag och kände bara ”uuuuhhhh trööööötttttt”. Lite sådär som jag ju ofta känner. Ville bara fortsätta snoosa.

IMG_0757.JPG

 

Men eftersom jag är en ordentlig människa så steg jag efter att tags dividerande med mig själv upp, och såg denna finfina utsikt utanför fönstret!IMG_0762.JPG

 

SOOOOL!! Wohoo alltså. Då kändes allt ändå lite enklare och mindre jobbigt med att gå upp. Och när jag hade vaknat såhär mycket kände jag också mig helt okej rent förkylningsmässigt för första gången sedan i torsdags. HALLELUJA!!IMG_0761.JPG

 

Idag är det dagföreställning så jag begav mig efter en snabb dusch och påklädning mot jobbet. Jag stod utomhus på färjan och kände solen värma mitt ansikte och bara njöööt med ögonen stängda och låtsades att det var sommar. Som en äkta nordbo!IMG_0765.JPG

 

Klad hest!IMG_0771.JPG

IMG_0775.JPG

 

Och sedan på jobbet väntade denna lille göttebuffé på mig (och alla de andra såklart…….elllleeeeerrrrr…)IMG_0778.JPG

IMG_0780.JPG

 

Alltså livet hörrni! Idag känner jag det sprudla omkring i mig igen och himmel och pannkaka vad härligt det är!! Nu vill jag återkomma till allt med full kraft. The snoriga soffliggardays are over!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *