Jag förutsätter att ingen missade att det var Mello-final igår. Eftersom jag, även om jag inte tycker det är speciellt bra, tycker att det är kul att titta på spektaklet så hade jag styrt upp ett bra häng. Men innan hänget körde vi ett lite mindre häng på Bun Meat Bun. Jag vet inte vad som hade hänt igår, men de var sjuuukt långsamma så vi fick vänta på maten typ lika länge som vi fick på deras öppningsdag. När vi väl fick det var det dock lika gott som alltid.

Långsamheten gjorde dock så att vi inte satt redo i soffan förrän en timme efter Mello-start. Hur löser en det problemet då? Med Apple-tv så klart så vi kunde starta om från början och genom att ha mobilförbud under hela programmet så att ingen skulle se resultatet!

Och så skoj vi hade det!

Vi gissade vilka som skulle hamna på topp tre och jag tror alla utom två gissade på Måns. Bra gissat med andra ord. Min favvolåt var dock Dirty Loops cover på Undo. Det var funked up… ehehehe. Nej men på riktigt. Sjukt jävla duktiga var de ju. Studiomusiker-duktiga. Toto-duktiga. Slapa dah baese…

 

Idag har jag varit ute och sprungit för första gången i år. Jag trodde att jag skulle ha tappat en massa kondition sedan i somras, men jag var typ lika bra. Boom! Nu ska jag bara vänta in Yrsa som jobbar sin sista dag på HM och sen blir det soffmys resten av kvälla. Bra helg!

1 comment on “Mello smello”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *