Imorse när jag hetsade till jobbet glömde jag bort att jag skulle vara hos min revisor klockan nio och skriva på ett viktigt papper. Så det får jag glatt åka och göra nu direkt efter jobbet och innan ridningen. Jag tycker alltid att det är lite jobbigt att ha för mycket inbokat på kort tid, så jag känner lite panik över detta. Likaså över att jag nästa vecka ska rida måndag, tisdag, onsdag OCH torsdag? Det kommer ju aldrig att gå!! Jag har såå sjukt mycket att stå i så jag funderar allvarligt på att ta med en sovsäck och sova på jobbet, så att jag aldrig behöver lämna min data, all korr och mina fina sidplaner. Något säger mig dock att Tomas skulle misstycka lite….och kanske de som städar kontoret skulle tycka att min sovkorv störde lite..

 

När jag har så här mycket i min hjärna glömmer jag bort de mest självklara saker, som att duscha….. Jag lyckades ju till exempel trippelboka mig igår. Glömde bort att jag skulle springa vårruset, som jag planerat sjukt länge. Trött hjärna! Och det tråkiga är ju att jag nyss varit på semester så att ta en långhelg hjälper ju inte riktigt. Jag har lika mycket i hjärnan ändå :'( Hoppas på att det känns bättre efter sommaren när allt ska vara på banan ordentligt och bra!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *