IMG_9940.JPG
”Förseningar på som mest 6 min pga…”

IMG_9938.JPG

Nästa tåg kommer om 12 minuter. Tåget efter det kommer om 13 minuter. I rest my case. 6 minutershminuter. Jag blir som tokig på detta!! Det är inga 6 minuters försening det är inställda tåg och meaförsening ju. Missförstå mig inte, jag är inte orimlig. Det är klart att snöfallet påverkar och spåren blir hala osv men det är inte det jag blir irri på det är oärligheten i att det slätas över med ”6 minuter”. Varför är de inte bara ärliga??? Tidigare idag när jag var på väg hem från Farsta så var det exakt samma sak och två tåg inställda på varandra men inget ljud peps om detta. Det var ”generella förseningar på som mest 6 minuter” då också.

Få saker gör mig såhär irri. Och nu kommer jag missa min buss också. Vem ska jag huta åt??

IMG_9943.JPG
Med vänlig hälsning, orimligt.upprörd_86

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *